Хотел Шато Монтан Хотел Шато Монтан Хотел Шато Монтан Хотел Шато Монтан Хотел Шато Монтан

Хотел "Шато Монтан" е елитен тризвезден хотел, разположен в центъра на Троян. Той предлага на своите гости уютна атмосфера, ненатрапчив лукс, разнообразни удобства, висококачествени услуги и първокласно обслужване. Хотел "Шато Монтан" е предпочитан за семейни почивки, романтични уикенди, провеждане на делови мероприятия. Той е идеална отправна точка за опознаване на Троян и великолепния Троянски Балкан с безброй природни, архитектурни и културно-исторически атракции.

Хотел "Шато Монтан" ще впечатли дори най-претенциозните гости с безупречния си интериор, създаден с изключителен вкус и внимание към детайла. Благородните цветове и материи, изисканият стил и комфортната мебелировка създават прекрасна атмосфера на спокойствие и уют. Хотелът разполага с общо 60 места за настаняване, разпределени в единични и двойни стаи, студиа и апартаменти. Всички те са обзаведени елегантно и разполагат с необходимите удобства за съвременна комуникация и пълноценна почивка.

Заради чудесното си местоположение, хотел "Шато Монтан" е предпочитано място за провеждане на различни делови мероприятия като тийм билдинг, фирмени обучения, семинари, презентации. Конферентният център на хотела разполага с климатизирана зала със 70 места и естествена светлина, както и с комфортен конферанс за срещи в тесен кръг. Центърът е оборудван с високоскоростна интернет връзка, принтер, факс, копирна машина, мултимедиен проектор, екран, шрайбпроектор, флип чарт, система за озвучаване. За всяко събитие се осигурява безупречен кетъринг.

Изисканият ресторант на хотел предлага идеалната обстановка за провеждане семейно тържество или фирмено парти. Основната зала на ресторанта разполага с 90 места и се радва на панорамна гледка към басейна. Гостите на хотел "Шато Монтан" ще могат да се насладят на блюда от дивеч, традиционни българския ястия и специалитети от европейската кухня. Винената листа на ресторанта впечатлява с отличната селекция български и френски вина, специално подбрани от сомелиера на хотела. При група от 15 и повече човека, могат да се организират дегустации на вина и троянски ракии.

Местоположение:
Капацитет: 60 гости
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
067* *** **
покажи телефона
хотел Шато Монтан
хотел Шато Монтан