Къща за гости Морски бриз

град Варна · община Варна, област Варна

Къща за гости Морски бриз Къща за гости Морски бриз Къща за гости Морски бриз Къща за гости Морски бриз Къща за гости Морски бриз Къща за гости Морски бриз Къща за гости Морски бриз Къща за гости Морски бриз

Разположена на 5 мин път с кола от плаж “Фичоза” и 15 минути пеш, вилата предоставя отлични условия за отдих и релакс в градината под шатрата или пред барбекюто на панорамната тераса. На разположение на гостите е безплатно ползване на басейн, само на 1км от вилата.

Със своите 180 м2, прекрасна градина, панорамна тераса от 55м2 и бутиково обзавеждане, къщата създава всички предпоставки за една невероятна почивка и незабравим престой на 12 км от Варна. На разположение на гостите е спирка в близост с редовен транспорт, но използването на автомобил е препоръчително.

Посрещането на изгрева, сутрешните слънчеви лъчи и корабите в далечината ще Ви потопят в атмосферата, създадена от природата, допълнена от лукса и погълната от сетивата Ви!

Вилата предоставя възможност за настаняване на максимум 10 човека. Входната врата на къщата се намира на втори етаж, откъдето се влиза в дневен тракт с кухня. На гърба на кухнята се намира санитарен възел с баня, коридор и вътрешно стълбище към сутерен и втори етаж.

В сутерена е разположена още една спалня за настаняване на 4 човека с голямо бамбуково легло и разтегателен диван. Не случайно носи името „Ориенталски оазис“. Оборудвана е с мека мебел и холова масичка за семейни уютни вечери или събиране с приятелска компания. Спалнята би могла да се използва и за релакс кът, който ще Ви пренесе в екзотичен свят. Оттам се излиза в градината. Там Ви очаква шатра с градински мебели, където може да изпиете освежаваща напитка или сутрешното си кафе сред природата, а с настъпването на залеза да си направите барбекю.

Дневният тракт и кухнята са разделени от барплот с 2 бар стола, където също бихте могли да отпивате от гледката. Кухнята е напълно оборудвана с всички необходими удобства – маса за хранене за 10 човека, фурна, 2 котлона, микровълнова печка, кафемашина, тостер, кана за вода, хладилник, аспиратор, посуда за готвене и прибори, ютия с гладачна дъска и простир. Разтегателният диван в дневния тракт осигурява възможност за настаняване на още двама души, с което маскималният капацитет става 6 + 4.

Вътрешното стълбище отвежда към втори етаж с 2 спални с тераса. Всяка от тях е с различно послание и мотив. Спалня „Студена нежност“ е за любителите на по-нежните цветове в комбинация с камъка. Оборудвана е с голяма бяла спалня от кожа, две нощни шкафчета, двукрилен гардероб и плазмен телевизор. Има директна гледка към морето. За удобство на гостите е предвиден вътрешен санитарен възел. Спалня „Пепелно докосване“ се отличава със смело дизайнерско решение в лилав цвят с розови нюанси. Разполага с голяма спалня, 2 нощни шкафчета, двукрилен гардероб и телевизор, както и отделен санитарен възел. Всяка от стаите е климатизирана, само в сутерена липсва.

На трети етаж от просторната тераса се открива прекрасна гледка към морето. Барбекюто и кът за релакс от градинска мебел ще допринесат за незабравимите моменти, които бихте могли да изживеете при нас.

Местоположение:
Цялата къща: -
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Елена Мавродиева
Елена Мавродиева