Къща за гости Попови кошари Къща за гости Попови кошари Къща за гости Попови кошари Къща за гости Попови кошари Къща за гости Попови кошари Къща за гости Попови кошари Къща за гости Попови кошари Къща за гости Попови кошари Къща за гости Попови кошари Къща за гости Попови кошари Къща за гости Попови кошари Къща за гости Попови кошари Къща за гости Попови кошари Къща за гости Попови кошари Къща за гости Попови кошари Къща за гости Попови кошари Къща за гости Попови кошари Къща за гости Попови кошари Къща за гости Попови кошари Къща за гости Попови кошари Къща за гости Попови кошари Къща за гости Попови кошари Къща за гости Попови кошари Къща за гости Попови кошари

Къща за гости Попови кошари се намира в Паничерево, община Стара Загора, едва на 200 метра от язовир Жребчево. Къщата е решена в традиционен битов стил и разполага с обща трапезария за осемнадесет човека, собствен двор, засаден с маслодайни рози и закрито барбекю. На разположение на гостите е безплатен паркинг в двора на къщата.

Вилата предлага място за настаняване на до 18 човека, разпределени в 4 самостоятелни спални помещения с 2 санитарни възела - по един на всеки етаж и отделно от това - с още 2 стаи със самостоятелни входове и самостоятелни санитарни възли.

На разположение в закритото барбекю с оборудвана кухня с посуда, печка, хладилник, съдомиялна машина и пералня.

При посещение на групи, след предварителна заявка, можем да ви доставим пълнено агне, прасенце, пуйка, баница, или други местни специалитети.

Вашите домашни любимци са добре дошли!

Заповядайте!

Местоположение:
Цялата къща: 18 гости
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 4
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Семейни празненства
  4. Детски рожден ден
Условия за повеждане на събития:
Нямаме ограничение за часа, но молим гостите да слушат музика в разумни децибели.
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Николай Колев
Николай Колев