Вила Грация Вила Грация Вила Грация Вила Грация Вила Грация Вила Грация Вила Грация Вила Грация

Вила „Грация“ предлага отлични условия за незабравима почивка в Троянския Балкан.

Самостоятелната вила на 2 етажа се намира в с. Балканец, разположено на 2 км от гр. Троян в началото на прохода Троян-Кърнаре, на 10 км от високопланинския ски-курорт Беклемето и на 12 км от спа-курортите Чифлик и Шипково.

В къщата могат да се настанят до 10 човека в 4 спални помещения с 3 санитарни възела. На разположение на гостите е удобна трапезария с камина и напълно оборудвана кухня, 5 телевизора с цифрова телевизия, Wi-Fi интернет със свободен достъп, барбекю с всичко необходимо за кулинарни изкушения, пералня, хладилници, пособия за гладене.

Приемат се домашни любимци с еднократна такса от 20 лв.

Има осигурен безплатен паркинг за 4 автомобила.

През топлите летни дни можете да релаксирате на шезлонгите около басейна сред тишината и аромата на прекрасната цветна градина и под сянката на плодните дръвчета.

В обезопасения двор е обособен и детски кът за весели игри.

Когато се заредите с енергия, може да се разходите до третия по големина в България Троянски манастир, древната римска крепост Состра, топлите минерални басейни в Чифлик и Шипково или да разгледате автентичните забележителности на гр. Троян.

За любителите на приключения в близост има конна база с възможност за уроци по езда. Може да опитате и местна кухня в близките почивни комплекси с ресторанти и плувни басейни.

Поради изключително удобното си местоположение, вилата е отлична отправна точка за различни дейности и релакс и идеално място за любители на природата, активната почивка или просто като място, където спокойно да се отпуснете от ежедневието.

Прекрасното съчетание от красива природа и домашен уют прави вила „Грация“ предпочитано място за отдих за семейства и приятели.

Наем на вилата за ден – 300 лв.

Минимален престой 2 дни.

За по-дълги периоди – цена по договаряне.

Ако сте любители на чистия въздух, красотата на планината, тишината и спокойствието, заповядайте във вила „Грация“!

Очакваме Ви!

Местоположение:
Цялата вила: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Тодорова
Тодорова