Апартамент Гранд Манастира

к.к. Пампорово · община Смолян, област Смолян

Апартамент Гранд Манастира Апартамент Гранд Манастира Апартамент Гранд Манастира Апартамент Гранд Манастира Апартамент Гранд Манастира Апартамент Гранд Манастира Апартамент Гранд Манастира Апартамент Гранд Манастира Апартамент Гранд Манастира

Апартамент в Гранд Манастира Пампорово, разполага с леглова база от 4 места.

цената включва паркинг, ползване на басейн и сауна в спа зоната.

Варианти на офертата по периоди:

От 05.01 до 18.01 :

1 нощувка в апартамент за до 4-ма на ТОП цена 120 лева

Oт 19.01 до 04.03 :

1 нощувка в апартамент за до 4-ма на ТОП цена 140 лева

От 05.03 до 05.04:

1 нощувка в апартамент за до 4-ма на ТОП цена 90 лева

*Цената е за нощувка в апартамента, без значение от броя на гостите и при минимален престой 3 нощувки.

При наемане за 7 и повече нощувки - 10 % отстъпка

за слаб сезон и 5% за силен сезон

Четиризвездният комплекс е разположен в ски-център Студенец, състои от 5 сгради с топла връзка, ескалатори и асансьори. Цялата ски-инфраструктура на Пампорово с основния лифт до Снежанка, от където стартират всички писти е само на 70 м. от комплекса. До паркинга се намира малкия детски влек с писта за начинаещи, обучение, шейни и други забавления. Тук не се налага да ползвате транспорт до пистите, не е нужно и да вървите пеша.

Апартаментът е идеален за семейства с деца, предлага лесен достъп по всяко време направо на писта №6 чрез задния изход на сградата. В комплекса има още голям SPA център с 20 м. басейн, хамам, парна баня, сауна, джакузи, предлагат се различни видове масажи. А-ла-карт ресторант, механа в национален стил, пиано бар, супермаркет, боулинг с три писти, зала с билярд, дартс и електронни игри, обмен на валута, детски клуб с аниматор, лоби бар, дамски и мъжки фитнес.

Получавате апартамента от снимките. В него могат да отседнат до 4 човека. Уютно и красиво обзаведен. С две отделни помещения (което го прави удобен за две отделни двойки) общата площ е 50 кв.м. Състои се от антре, баня, всекидневна с напълно оборудвана кухня, спалня и килер. Подът в спалнята е с мокет за уют и топлина през студените зимни дни. Всекидневната е с удобен разтегателен диван, на който могат да спят двама души. Кухненският кът е оборудван с фурна, аспиратор, керамични котлони, хладилник, кафе машина за мляно кафе, ел.кана, тостер и цялата необходима посуда за приготвяне на храна, трапезна маса с 4 стола, LCD телевизор 32" Samsung с кабелна телевизия. Отоплението във всички помещения е решено с ел. конвекторни радиатори и френска камина в хола за уют и разкош. За допълнително удобство на гостите апартаментът разполага с помещение за съхранение на ски оборудване.

Условия на офертата:

За предварителна резервация и допълнителна информация, моля свържете се на посочения телефон.

Цената е за апартамент, без значение от броя на гостите и при минимален престой 3 нощувки.

При наемане на апартамента за 7 и повече нощувки - 10 % отстъпка.

Местоположение:
Капацитет: 4 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Ваня Велкова
Ваня Велкова