Апартамент Керамоти

Гърция  

Керамоти, Керамоти, Гърция

Апартамент Керамоти Апартамент Керамоти Апартамент Керамоти Апартамент Керамоти Апартамент Керамоти Апартамент Керамоти Апартамент Керамоти

Жилището е на втория етаж и разполага с една спалня, баня и тоалетна и всекидневна с кухненски бокс. Кухненският бокс е оборудван с всички необходими уреди за приготвяне на храна и съхраняването й. На разположение са климатик, българска цифрова телевизия, ютия.

В двора има барбекю на дървени въглища, което може да се използва от всички собственици или наематели на блока. Апартамента се намира на около 300 м от плажа.

В курорта Керамоти се намира най-дългата и най-чиста плажна ивица в околността. От пристанището му на всеки 20 минути тръгва ферибот за о-в Тасос, където е много подходящо за разходка и разглеждане на туристически забележителности.

Керамоти е предпочитана дестинация не само през лятото, но и през останалата част на годината, поради богатия и разнообразен улов на морска риба.

Апартамента е напълно нов и устроен така, че да е максимално удобен на туристите - намира се на около 300 м от плажа, снабден е с всички уреди и принадлежности за приготвяне на храна, българска цифрова телевизия и климатик.

Местоположение:
Капацитет: 5 гости
телевизор:
кабелна телевизия:
климатик:
Безплатен паркинг:
Външно барбекю:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Румен Добрев
Румен Добрев