Апартамент Панорама

град Бяла · община Бяла, област Варна

Апартамент Панорама Апартамент Панорама Апартамент Панорама Апартамент Панорама Апартамент Панорама Апартамент Панорама Апартамент Панорама Апартамент Панорама Апартамент Панорама Апартамент Панорама

Ако търсите място за почивка далеч от шумните претъпкани курорти, където да се насладите на кристално чиста плажна ивица и прекрасна прохладна гора - Бяла ще стане любимата Ви дестинация.

Градът предлага забавления за малки и големи през целия сезон- лунапарк за най-малките, водна пързалка, културни и спортни събития, сърф училище, ресторанти по главната улица и плажа, зоопарк на 10 км. от града.

В централната част на този рай се намира апартамент, Панорама - самостоятелен луксозен тризонет с огромни тераси предлагащи Ви 360’ гледка към морето и града.

Апартаментът е с капацитет 7 гости и е напълно подходящ за спокойната почивка на две семейства.

На първо ниво са разположени кухня, дневна с кожена мебел, където може да спи един гост, цифрова телевизия, интернет, трапезария с 8 места, тераса с ратанова мебел с морска гледка, баня с тоалетна. Кухнята е напълно оборудвана за вашия максимален комфорт-пералня, сушилня, кафемашина, електрическа кана, голям хладилник с фризер, фурна с керамични котлони, посуда за готвене и сервиране, прибори, ютия с дъска за гладене, сешоар.

На второ ниво е другата баня с тоалетна, 80 кв.м. тераса с луксозна мебел и невероятна морска гледка. Тук са разположени и двете просторни спални. Едната е за трима гости (голяма спалня за двама и едно единично легла) и има излаз на голямата тераса. Другата спалня е за четирима гости (голяма спалня за двама и две единични легла) и към нея има самостоятелна малка кокетна тераса. Спалните са оборудвани с големи гардероби и шкафове за съхранение, климатици, телевизор, спално бельо и хавлии.

Третото ниво е най-голямата тераса с 360’ гледка над града и спираща дъха морска панорама, а над Вас е само небето ;). Тук можете да събирате тен или да се наслаждавате на прохладните залези, които само северното Черноморие може да Ви предложи.

На 50 м. от сградата има супермаркет, две големи детски площадки, на 100 м. е главната улица с магазини и ресторанти.

Добре дошли!

Местоположение:
Капацитет: 7 гости
Интернет:
Басейн:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0879 *** ***
покажи телефона
сем. Деевски
сем. Деевски