Апартамент Света София Апартамент Света София Апартамент Света София Апартамент Света София Апартамент Света София Апартамент Света София Апартамент Света София Апартамент Света София Апартамент Света София Апартамент Света София Апартамент Света София Апартамент Света София Апартамент Света София Апартамент Света София Апартамент Света София Апартамент Света София Апартамент Света София Апартамент Света София Апартамент Света София

Дава се под наем за сезона от от 31 август 2018 г. до 30 септември 2018 г., голямо и луксозно обзаведено студио, с площ от 46 кв.м, на етаж 3 от общо 6, в луксозен апарт комплекс ”Света София”, находящ се в к.к. Слънчев бряг Студиото е на 300 м. от морето, на 250 м. от плажовете Кайо Бийч и Кораба, както и на 120 м. от автобусна спирка. Разположено е в тих район и парков район в Слънчев бряг, в непосредствена близост от 600 м. до известнният плаж ’Какао бийч’ и на 5 минути с кола от центъра на курорта. В непосредствена близост на около 150 метра са и намиращите до плажа почивни бази на Министерския съвет.

Напълно е оборудвано с ел. уреди-микровълнова печка, керамичен сензорен ел. котлон, ел. кана, тостер, кафемашина, хладилник, аспиратор и пералня, и японски инвенторен климатик.

Банята е с вана и с окачен таван. Мебелите са нови, като LED телевизора е също чисто нов. Обзаведено е и с нов кожен разтегателен двоен диван система клик -клак., които след разтягане е със спални размери 1.95 х 1.20 м Разполага и с пълно и ново оборудване от най необходимите домакински съдове, прибори и постелъчно бельо.

Намира се в паркова зона и в нов охраняем комплекс, в които има още два басейна супермаркет, студио за масаж, рецепция, кабелна телевизия и безплатен интернет, както и свободен паркинг с паркоместа. Ползването на басейните и шезлонгите е безплатно. Всички разходи по управлението и охраната на студиото, в това число и застраховки са за сметка на собствениците на студиото.

Наемните промоционални цени цялото студио са:

-40 лв. или 18 евро на ден за периода от 15.09.2018 г. до 30.09.2018 г.

-45 лв. или 20 евро на ден за периода от 01.09.2018 г. до 15.09.2018 г.

В наемните цени са с включени консумативи за ток и вода, безплатен интернет и кабелна телевизия.

Студиото се отдава за срок не по-малък от 7 дни.

Най-популярните и близки забележителности до студиото са:

Супермаркет-0 м, намира се в сградата на апарткомплекса

Пясъчни дюни ”Бабата” - 250 м.

Плаж Кайо бийч - 300 м.

Kлуб Кубанита бийч - 600 м.

Кakao Бийч - 700 м

Бийч Бар Бедрум - 880 м

Гранд Клуб - 950 м

Централна Автогара Сл Бряг - 1.1 км

Хотел Кубан - 1.5 км

Стария град Несебър - 2.5 км

На телефонния номер в обявата има и Viber, на който можете да звъните или пишете безплатно.

Местоположение:
Капацитет: 3 гости
Интернет:
Басейн:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Румен Минчев
Румен Минчев