Препоръчани обекти наблизо

Апартаменти ДеЛукс Апартаменти ДеЛукс Апартаменти ДеЛукс Апартаменти ДеЛукс Апартаменти ДеЛукс Апартаменти ДеЛукс Апартаменти ДеЛукс Апартаменти ДеЛукс

Самостоятелни тристайни и двустайни апартаменти със собствено паркомясто в затворен комплекс с басейн в близост до гр. Варна (Св. Константин и Елена). На 200 м. пешеходно разстояние от плажа. На разположение на гостите има голяма дневна с обособена кухненска част, обзаведен и оборудван с кухненски уреди, прибори и посуда.

Апартаментът има две отделни спални с уникален стил на обзавеждане, баня и тоалетна и две тераси. Хавлии, спално бельо, тоалетни принадлежности са налични в апартамента.

Високоскоростен интернет, цифрова телевизия и климатик. Може да се настанят до 6 гости в тристайните апартаменти и до 4 гости в двустайните.

Настаняване след 14:00ч.

Цена за тристайни и мезонет от октомври до май - 150 лв., юни и септември - 208 лв., юли и август - 250 лв. на нощ за целия апартамент.

Цена за двустайни от октомври до май - 100 лв., юни и септември - 130 лв., юли и август - 150 лв. на вечер за целия апартамент.

За един месец 10% отстъпка.

- 200 м. плажът и резиденция Евксиноград

* Ресторанти: рибен ресторант "Немо", ресторант и бар "The Bay"

* Спа комплекс "Aqua House"

- 1 800 м. Дворец на културата и спорта - Варна

Варна - Златни пясъци - 18 км.

Варна - Слънчев бряг - 100 км.

Варна - Балчик (Ботаническа градина) - 45 км.

Варна - Велики Преслав - 97 км.

Варна - Албена - 30 км.

Местоположение:
Капацитет: 10 гости
Апартаменти: 6
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Ралица Страхилова
Ралица Страхилова