Апартаменти Меси

Гърция  

Paralia Mesis, Paralia Mesis 670 63, Greece

Апартаменти Меси Апартаменти Меси Апартаменти Меси Апартаменти Меси Апартаменти Меси Апартаменти Меси Апартаменти Меси Апартаменти Меси

С щедро гостоприемство и изцяло обслужване на български език, Ви каним в нашите Ваканционни апартаменти „Меси“ в Гърция, с. Паралия Меси - мечтаното място за почивка, далеч от големите хотели и курорти!

На Ваше разположение са 4 напълно оборудвани апартамента, в самостоятелна три етажна сграда с двор и паркинг.

Апартаментите са тристайни и разполагат с 2 спални помещения с по 2 легла и трапезария с 2 допълнителни легла, напълно оборудван кухненски бокс, баня и тоалетна, тераса. Максималното настаняване в апартамент е до 6 души.

Общ капацитет на базата - 24 легла.

Тъй като за нас е удоволствие да създадем условия за Вашият комфорт по време на почивката Ви, сме се постарали да осигурим всички удобства.

Всички апартаменти разполагат с: климатици във всяка стая, телевизор с българска сателитна телевизия, безжичен интернет, тераса и кухненски бокс - оборудван с хладилник с камера, фурна, котлони, микровълнова фурна, електрическа кана за вода и кафеварка за котлон.

Плажа в Паралия Меси е уникално чист, намира само на 350 метра пешеходно разстояние и е награден със „син флаг“.

Апартаментите са изцяло реновирани през 2016-та година. Целият първи етаж на сградата представлява прекрасна и прохладна открита обща кухня с удобна баварска мебел за събирания. За децата на разположение в близост до Вас са детски кът с батут и много играчки за забавление. В двора имате възможност да си направите барбекю и да седнете под дебелата ни орехова сянка. Гостоприемно в дворната част сме отредили и място за престой на Вашите домашни любимци.

Полезна информация:

Паралия Меси се ползва като вилна зона от местните гърци. Намира се на около 30 мин. след ГКПП Маказа и на около 1час и 15мин. от гр. Кърджали. Плажа е огромен и пясъчен, само на 350 метра от апартаментите, освен това е с удобен достъп - както пеша, така и с кола.

Дъното е плитко при влизане на доста метри навътре в морето, което прави плажа отличен за семейства с малки деца. Има два бийч бара, но огромната част от плажа се ползва свободно. Тъй като зоната е резерват, има забрана за изпускане на каквито и да е отпадни води в морето.

Плажа е маркиран с т. нар. ”син флаг” - награден от международно признатата организация ”Blue Flag”, отговарящ на най-високите изисквания за чистота на водата.

Селото е разположено в огромен резерват за птици и е заобиколено от езера, поради което всеки ден можете да се насладите на природното разнообразие от розови фламинга, пеликани и безброй други видове уникални птици, прелитащи и живеещи непосредствено до Вас.

Местоположение:
Капацитет: -
Интернет:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Петър Пламенов Петков
Петър Пламенов Петков