Апартаменти Меси

Гърция  

Paralia Mesis, Paralia Mesis 670 63, Greece

Апартаменти Меси Апартаменти Меси Апартаменти Меси Апартаменти Меси Апартаменти Меси Апартаменти Меси Апартаменти Меси Апартаменти Меси Апартаменти Меси Апартаменти Меси Апартаменти Меси Апартаменти Меси Апартаменти Меси Апартаменти Меси Апартаменти Меси Апартаменти Меси Апартаменти Меси Апартаменти Меси Апартаменти Меси Апартаменти Меси Апартаменти Меси Апартаменти Меси Апартаменти Меси Апартаменти Меси Апартаменти Меси Апартаменти Меси Апартаменти Меси

С щедро гостоприемство и изцяло обслужване на български език, Ви каним в нашите Ваканционни апартаменти „Меси“ в Гърция, с. Паралия Меси - мечтаното място за почивка, далеч от големите хотели и курорти!

На Ваше разположение са 4 напълно оборудвани апартамента, в самостоятелна три етажна сграда с двор и паркинг.

Апартаментите са тристайни и разполагат с 2 спални помещения с по 2 легла и трапезария с 2 допълнителни легла, напълно оборудван кухненски бокс, баня и тоалетна, тераса. Максималното настаняване в апартамент е до 6 души.

Общ капацитет на базата - 24 легла.

Тъй като за нас е удоволствие да създадем условия за Вашият комфорт по време на почивката Ви, сме се постарали да осигурим всички удобства.

Всички апартаменти разполагат с климатици във всяка стая, телевизор с българска сателитна телевизия, безжичен интернет, тераса и кухненски бокс - оборудван с хладилник с камера, фурна, котлони, микровълнова фурна, електрическа кана за вода и кафеварка за котлон.

Плажа в Паралия Меси е уникално чист, намира само на 350 метра пешеходно разстояние и е награден със „син флаг“.

Апартаментите са изцяло реновирани през 2016-та година. Целият първи етаж на сградата представлява прекрасна и прохладна открита, обща кухня, с удобна баварска мебел за събирания.

За децата на разположение в близост до Вас са детски кът с батут и много играчки за забавление. В двора имате възможност да си направите барбекю и да седнете под дебелата ни орехова сянка. Гостоприемно, в дворната част сме отредили и място за престой на Вашите домашни любимци.

Полезна информация:

Паралия Меси се ползва като вилна зона от местните гърци. Намира се на около 30 мин. след ГКПП Маказа и на около 1 час и 15 мин. от гр. Кърджали. Плажа е огромен и пясъчен, само на 350 метра от апартаментите, освен това е с удобен достъп - както пеша, така и с кола.

Дъното е плитко при влизане на доста метри навътре в морето, което прави плажа отличен за семейства с малки деца. Има два бийч бара, но огромната част от плажа се ползва свободно. Тъй като зоната е резерват, има забрана за изпускане на каквито и да е отпадни води в морето.

Плажа е маркиран с т. нар. ”син флаг” - награден от международно признатата организация ”Blue Flag”, отговарящ на най-високите изисквания за чистота на водата.

Селото е разположено в огромен резерват за птици и е заобиколено от езера, поради което всеки ден можете да се насладите на природното разнообразие от розови фламинга, пеликани и безброй други видове уникални птици, прелитащи и живеещи непосредствено до Вас.

Местоположение:
Капацитет: -
Интернет:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Петър Пламенов Петков
Петър Пламенов Петков