Бунгала  При Миро Бунгала  При Миро Бунгала  При Миро Бунгала  При Миро Бунгала  При Миро Бунгала  При Миро Бунгала  При Миро Бунгала  При Миро

Бунгало "При Миро" (едно самостоятелно бунгало) се намира на брега на морето, в тихо кътче сгушено между Кранево и Златни пясъци.

Бунгалото разполага с Всекидневна с напълно оборудван кухненски кът, 2 спални, баня с тоалет, веранда, собствен двор, безжичен интернет (WiFi).

Бунгалото е до морето и морето е до бунгалото. Тихо и спокойно място отдалечено от динамиката и шума на ежедневието.

Предлагаме настаняване на до 5 човека разпределени в 2 спални. Спалня 1: двойно легло; Спалня 2: двойно легло и единично легло. Разполагате и с двор за вашият домашен любимец!

Имате възможност да се насладите и на изгрева и на лунната пътека върху морската шир, докато пиете сутрешното си кафе или вечерни коктейли. На верандата имате на разположение градинска мебел за отдих, както и кухненски плот, на който може да подготвите барбекю, което да изпечете на двора. Двора е аранжиран с плодни дръвчета, лози, декоративни храсти, цветя.

Може с часове да почивате в зеленина на двора, да се разхладите в морето, да ловите риба или просто да слушате вълните и птичките.

Местоположение:
Капацитет: 5 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Миро Георгиев
Миро Георгиев