къмпинг Каравани Sunny House

град Созопол · община Созопол, област Бургас

къмпинг Каравани Sunny House къмпинг Каравани Sunny House къмпинг Каравани Sunny House къмпинг Каравани Sunny House къмпинг Каравани Sunny House къмпинг Каравани Sunny House къмпинг Каравани Sunny House

На крачка от морето, далеч от града ще намерите едно малко кътче от рая, само на 25 км от летището в гр. Бургас. Морето е спокойно и безгрижно, усетете морския бриз и отдъхнете цял ден на плажа – забравете за работа!

За Вас сме подбрали най-добрия плаж – подходящ и за малки и големи.

Какво по добро място да си починете от Южния плаж на Созопол? Плажната ивица е широка и дълга , пясъкът ситен и златист. Водата е плитка, топла почти винаги спокойна и всякакви водни атракциони, които да Ви забавляват. По плажната ивица има заведения за хранене и барове, които се превръщат бързо в любимите Ви места.

Комплекс намиращ се в къмпинг "Златна Рибка" (главен път на Созопол след табелата за влизане в града на 300м в ляво) Ви предлага да си починете от тежкото работно ежедневие и да си прекарате Вашата незабравима почивка без излишни рестрикции в здравословна и екологична обстановка без шума на Града, сред природата в една поддържана и приятна обстановка.

Разположението на комплекса е супер рационално и удобно за разнообразни дейности. На изхода на къмпинга има автобусна спирка, която позволява да посетите Созопол да видите Стария град – стената, къщата на Слънцето, малкия параклис емблематичен за града, историческия музей, амфитеатъра.

От друга страна за хората които ценят кубната музика емблематичните барове на "Градина" се намират на 10м пеша по плажната ивица посока Черноморец

Комплексът се състои от 2 броя реновирани каравани разделени с подвижни дървени прегради, в които имат възможност да преспят компании с до 10 човека.

Накратко за караваните:

Караваната Compass разполага с 4 единични легла съответно 70х2м, като три от тях могат да бъдат обединени в голяма спалня 2 х 2м. Разполагаме и с малко легло 60х2м разположено в горната част на караваната, обезопасено и подходящо за деца . Каравана е Оборудвана с нови комарници и завеси. Подновено е електричеството на 220 W като са подмени осветитените тела с лед. Сменен е балатума и банята е изцяло реновирана.

Караваната Суифт Danette е изцяло реновирана и освежена. Подновени и пребоядисани са стени предна и задна част. Перфектна за 4 човека. Разполага с две двойни легла с разширен от нас капацитет - съответно 1.30 х 2м и 120 х 2м. Оборудвана е с чисто нови матраци. Подът е подсилен и е положен чисто нов балатум. Декорирана и освежена – караваната е готова за новите си наематели. Изцяло ел. преооборудвана на 220W със заложени нови контакти и лед осветление. Практично разположение на гардероби. Оборудвана с комарници и завеси. Подготвили сме всичко, за да се почувствате у дома си.

Към прилежащото към тях място за отдих сме изградили удобни кухни с прилежащи горни щкафове и мивка към тях. Оборудвали сме с посуда и всичко необходимо. Местата разполагат с чисто нов хладилник, чисто нова печка с фурна и котлони, а за феновете на скарата на въглища – барбекю . На Ваше разположение има външен вентилатор, кана за затопляне на вода, парти грил, проточен бойлер с топла вода, телевизор с кабелна телевизия, разтегателно канапе 1.40 х 1.80м, което може да се ползва и като легло, печки против насекоми, маси за хранене с по 4 стола, портативен климатик .

Предоставяме кафе като комплимент от Нас. След всеки гост се почиства, обработваме тревистата площ около Вас мястото със сяра и пръскаме против кърлежи за спокойствието на Вас и децата Ви.

Локацията е на границата с първа линия на 12м се намират тоалетните и баните, които се ползват след взимане на ключ от рецепция, а плажът е на 50м. В къмпинга токът е константа и не спира. Хората, които поддържат косят, поливат и почистват тоалетните и баните всеки ден, моля правете го и Вие – пазете чисто! Реда в къмпинга е безупречен и опазването на природата и околната среда са важни и задължителни. Съседите са дружелюбни и услужливи хора. Предимството на Смокините е че могат да бъдат наети от компании заедно което предполага приятни емоции и по добра цена разбира се . При наемане и на двете ни местенца ползвате отстъпка( по договаряне) Отдава се за минимум 3 дни и цените са съответно за бр. каравана - 4 човека. Всеки 5ти доплаща 20лв такса при рецепция. Включено е парко място за 1бр. автомобил пред каравана. Всичко е чисто ново разчитаме да пазите!

Направили сме и уеб сайт за ваше удобство с резервационна система и снимков материал. Очарованието на Созопол и Марината не са за изпускане. Предимството да се събудиш рано и да заемеш на спокойствие място на безплатната зона на Южния плаж, един от най добрите в района заради плитките и спокойни води на залива предполага една хубава почивка за Вас и децата Ви далеч от шума на града и ковид рестрикциите на хотелите.

Настаняването се извършва след 14 часа!

Напускането до 11ч!

* Единствено трябва да си носите спално бельо-горен и долен чаршаф,калъфки за възглавници, както и лични хавлиена кърпи!

Ако желаете ние да заредим спално бельо и хавлии е необходимо да заплатите еднократно такса от 30 лв. за период до 5дни. При по- дълъг престой цените се договарят.

Използват се тоалетните и душовете на къмпинга ,които са чисто нови и се поддържат постояно чисти дезинфикцирани!

Разервацията се счита за потвърдена при превод на 50% от сумата по банков път или Изипей!

Минимален престой от 3 нощувки!

Остатъка се заплаща по банков път или изипей няколко дни преди настаняване

Молим за стриктно спазване на правилата на къмпинг Златна рибка!

Получавате пропуск за 1 бр автомобил и чипове за ползването на тоалетните и баните!

Местоположение:
Капацитет: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0883 *** ***
покажи телефона
Румен Дорийски
Румен Дорийски