Каравани Sunny House Caravans Каравани Sunny House Caravans Каравани Sunny House Caravans Каравани Sunny House Caravans Каравани Sunny House Caravans Каравани Sunny House Caravans Каравани Sunny House Caravans Каравани Sunny House Caravans Каравани Sunny House Caravans Каравани Sunny House Caravans Каравани Sunny House Caravans Каравани Sunny House Caravans Каравани Sunny House Caravans Каравани Sunny House Caravans

На крачка от морето, далеч от града ще намерите едно малко кътче от рая, само на 25 км от летището в гр. Бургас. Морето е спокойно и безгрижно, усетете морския бриз и отдъхнете цял ден на плажа – забравете за работа!

За Вас сме подбрали най-добрия плаж – подходящ и за малки и големи.

Какво по добро място за да си починете от южния плаж на Созопол? Плажната ивица е широка и дълга, пясъкът ситен и златист. Водата е плитка, топла, почти винаги спокойна и има всякакви водни атракциони, които да Ви забавляват. По плажната ивица има заведения за хранене и барове, които се превръщат бързо в любимите Ви места.

Комплексът е в къмпинг "Златна рибка" (главен път на Созопол, след табелата за влизане в града, на 300 м вляво) и предлага да си починете от тежкото работно ежедневие.

Разположението му е супер рационално и удобно за разнообразни дейности.

На изхода на къмпинга има автобусна спирка, която позволява да посетите Созопол, да видите Стария град – стената, къщата на слънцето, малкия параклис, емблематичен за града, историческия музей, амфитеатъра.

От друга страна за хората които ценят клубната музика, емблематичните барове на "Градина" се намират на 10 м пеша по плажната ивица, в посока Черноморец.

Комплексът се състои от 2 броя реновирани каравани, разделени с подвижни дървени прегради, в които имат възможност да преспят компании до 10 човека.

* Караваната "Compass" разполага с 4 единични легла - съответно 70 х 2 м, като три от тях могат да бъдат обединени в голяма спалня 2 х 2 м. Разполага и с малко легло 60 х 2 м, разположено в горната част на караваната, обезопасено и подходящо за деца.

Каравана е оборудвана с нови комарници и завеси. Подновено е електричеството на 220 W, като са подмени осветителните тела с енергоспестяващи (LED). Сменен е балатума и банята е изцяло реновирана.

* Караваната "Суифт Danette" е изцяло реновирана и освежена. Подновени и пребоядисани са стени - предна и задна част. Перфектна е за 4 човека.

Разполага с две двойни легла, с разширен от нас капацитет - съответно 1.30 х 2 м и 120 х 2 м. Оборудвана е с чисто нови матраци. Подът е подсилен и е положен чисто нов балатум. Декорирана и освежена, караваната е готова за новите си наематели.

Изцяло ел. преооборудвана на 220 W със заложени нови контакти и LED осветление. Практично разположение на гардероби. Оборудвана е с комарници и завеси.

Подготвили сме всичко, за да се почувствате у дома си.

Към прилежащото към тях място за отдих сме изградили удобни кухни с горни шкафове и мивка към тях. Оборудвали сме с посуда и всичко необходимо. Местата разполагат с чисто нов хладилник, чисто нова печка с фурна и котлони, а за феновете на скарата на въглища – барбекю.

На ваше разположение има външен вентилатор, кана за затопляне на вода, парти грил, проточен бойлер с топла вода, телевизор с кабелна телевизия, разтегателно канапе 1.40 х 1.80 м, което може да се ползва и като легло, печки против насекоми, маси за хранене с по 4 стола, портативен климатик.

Предоставяме кафе като комплимент от нас.

След всеки гост се почиства, обработваме тревистата площ около мястото със сяра и пръскаме против кърлежи - за спокойствието на вас и децата ви.

Локацията е на границата с първа линия, на 12 м се намират тоалетните и баните, които се ползват след взимане на ключ от рецепция, а плажът е на 50 м.

В къмпинга токът е константа и не спира.

Хората поддържат косят, поливат и почистват тоалетните и баните всеки ден, моля, правете го и вие – пазете чисто! Реда в къмпинга е безупречен и опазването на природата и околната среда са важни и задължителни.

Съседите са дружелюбни и услужливи хора. Предимството на караваните е, че могат да бъдат наети от компании заедно, което предполага приятни емоции и по-добра цена, разбира се.

При наемане и на двете ни местенца ползвате отстъпка (по договаряне).

Отдават се за минимум 4 дни и цените са съответно за брой каравана - 4 човека.

Всеки 5-ти гост доплаща 20 лв. такса при рецепция.

Включено е паркомясто за 1 бр. автомобил пред каравана.

Всичко е чисто ново, разчитаме да пазите!

Очарованието на Созопол и морето не са за изпускане. Предимство е да се събудиш рано и да заемеш на спокойствие място на безплатната зона на южния плаж - един от най-добрите в района заради плитките и спокойни води на залива.

Гарантирана една хубава почивка за вас и децата ви, далеч от шума на града.

Настаняването се извършва след 14 часа.

Напускането - до 11 ч.

При по-дълъг престой, цените се договарят.

Използват се тоалетните и душовете на къмпинга, които са чисто нови и се поддържат постоянно чисти и дезинфекцирани.

Резервацията се счита за потвърдена при превод на 50% от сумата по банков път или Изипей.

Остатъка се заплаща по банков път или Изипей няколко дни преди настаняване.

Минимален престой от 3 нощувки.

Молим за стриктно спазване на правилата на къмпинг "Златна рибка".

Получавате пропуск за 1 бр. автомобил на каравана и чипове за ползването на тоалетните и бани.

Местоположение:
Капацитет: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:

Провеждане на събития

Обектът е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Семейни празненства
  4. Детски рожден ден
Условия за повеждане на събития:
Всички събирания са позволени, но музиката е забранена след 23:00
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0883 *** ***
покажи телефона
Моника Пейнова
Моника Пейнова