Комплекс Atrium Комплекс Atrium Комплекс Atrium Комплекс Atrium Комплекс Atrium Комплекс Atrium Комплекс Atrium Комплекс Atrium

Комплекс Atrium, Кранево разполага с леглова база от 50 места.

Ценови диапазон: 18 лв. - 30 лв. на легло при наемане на цяло помещение - виж цените

Комплекс Atrium, разположен близост до красивите плажове на с. Кранево.

Мястото е спокойно и тихо, прекрасно за семейна почивка. Комплексът се намира в непосредствена близост до ледената пързалка и на две минути от СПА центъра.

Комплексът се радва на отлична локация: 10 минути пеша от централния плаж, 7 км от най-големия на северното Черноморие почивен комплекс Златни пясъци и на 3 км от комплекс Албена. На 25 км. от морската столица на България гр. Варна и на 10 км от гр. Балчик.

Комплексите са изпълнени с нощен живот, предлагащи също най-различни спортни и увеселителни атракции. От Варна, град с близо милион население, много история и култура, разстоянието се взима за 25 мин с кола (25 км). Във Варна се намира и най-близкото международно летище.

На около 10 км на север от имота се намира пристанищния град Балчик, със своята история и традиция.

Ботаническата градина, част от Балчишкия дворец на брега на морето е най-посещавания туристически обект на Българското Черноморие.

На 25 км от комплекса се намира и голф Ривиерата на България. С трите си функциониращи голф игрища БлекСиРама, Лайтхаус и Трейшън Клифс, Българското Черноморие става все по-атрактивна дестинация за запалени голфъри от централна и северна Европа. Регионът предлага също и езда, скуба-дайвинг, дискотеки, барове, казина, ресторанти, водни паркове и др. атракции.

При интерес за по-голяма група хора, пишете ни за повече информация.

Гостите имат достъп до всички части на имота.

Имотите разполагат с всичко необходимо за вашата почивка.

Местоположение:
Капацитет: 50 гости
Апартаменти: 7
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Марин Атанасов
Марин Атанасов