Комплекс Atrium Комплекс Atrium Комплекс Atrium Комплекс Atrium Комплекс Atrium Комплекс Atrium Комплекс Atrium Комплекс Atrium Комплекс Atrium Комплекс Atrium Комплекс Atrium Комплекс Atrium Комплекс Atrium Комплекс Atrium Комплекс Atrium Комплекс Atrium Комплекс Atrium Комплекс Atrium Комплекс Atrium Комплекс Atrium

Комплекс Atrium, Кранево разполага с леглова база от 50 места.

Ценови диапазон: 18 лв. - 30 лв. на легло при наемане на цяло помещение - виж цените

Комплекс Atrium, разположен близост до красивите плажове на с. Кранево.

Мястото е спокойно и тихо, прекрасно за семейна почивка. Комплексът се намира в непосредствена близост до ледената пързалка и на две минути от СПА центъра.

Комплексът се радва на отлична локация: 10 минути пеша от централния плаж, 7 км от най-големия на северното Черноморие почивен комплекс Златни пясъци и на 3 км от комплекс Албена. На 25 км. от морската столица на България гр. Варна и на 10 км от гр. Балчик.

Комплексите са изпълнени с нощен живот, предлагащи също най-различни спортни и увеселителни атракции. От Варна, град с близо милион население, много история и култура, разстоянието се взима за 25 мин с кола (25 км). Във Варна се намира и най-близкото международно летище.

На около 10 км на север от имота се намира пристанищния град Балчик, със своята история и традиция.

Ботаническата градина, част от Балчишкия дворец на брега на морето е най-посещавания туристически обект на Българското Черноморие.

На 25 км от комплекса се намира и голф Ривиерата на България. С трите си функциониращи голф игрища БлекСиРама, Лайтхаус и Трейшън Клифс, Българското Черноморие става все по-атрактивна дестинация за запалени голфъри от централна и северна Европа. Регионът предлага също и езда, скуба-дайвинг, дискотеки, барове, казина, ресторанти, водни паркове и др. атракции.

При интерес за по-голяма група хора, пишете ни за повече информация.

Гостите имат достъп до всички части на имота.

Имотите разполагат с всичко необходимо за вашата почивка.

Местоположение:
Капацитет: 50 гости
апартаменти: 7
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Марин Атанасов
Марин Атанасов