Комплекс Балани Комплекс Балани Комплекс Балани Комплекс Балани Комплекс Балани Комплекс Балани Комплекс Балани Комплекс Балани Комплекс Балани Комплекс Балани Комплекс Балани Комплекс Балани

Комплекс "Балани" се намира на 7 км от град Габрово, на 800 м. надморска височина, сред красива природа и свеж балкански въздух, с невероятен изглед към Стара планина, далеч от напрегнатото ежедневие на забързания градски живот. Работи целогодишно. Хотелската част разполага с 15 двойни, 2 тройни стаи и 3 апартамента, зала за обучение, зала за фитнес и тенис на маса. Стаите са със собствен санитарен възел и телевизор.

Девет от стаите имат възможност за настаняване на деца на допълнително легло. Общия капацитет на хотелската база е 59 места. Апартаментите имат и хладилник. На разположение на гостите са ресторант, дневен бар, лятна тераса и открит басейн. От залата на ресторанта и лятната тераса се открива спираща дъха гледка към старопланинските хребети. Вечер топлината на камината и местната гостоприемност и добра кухня ще превърнат вашия престой в едно приятно и незабравимо изживяване.

Местоположение:
Капацитет: 59 гости
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
898 *** ***
покажи телефона
Балани
Балани