Комплекс Българка Комплекс Българка Комплекс Българка Комплекс Българка Комплекс Българка Комплекс Българка Комплекс Българка Комплекс Българка Комплекс Българка Комплекс Българка Комплекс Българка Комплекс Българка Комплекс Българка Комплекс Българка Комплекс Българка

Комплекс "Българка" е новоизградено вилно селище за отдих и почивка. Намира се в село Радевци, на 12км. от град Трявна, в центъра на природен парк Българка. Комплексът е изграден от две части, разположени от двете страни на живописна балканска рекичка и се състои от 6 къщи.

Две от къщите са разположени в един двор, снабдени с паркинг, джакузи, сауна, барбекю с външна трапезария, беседка и механа с възможност за приготвяне на храна. Капацитетът на механата е 20 човека.

Във второ дворно място са разположени другите четири къщи, има басейн и механа с възможност за свободна консумация.

Хотелският комплекс разполага с лятна градина и механа с 20 места, като Ви предлага според Вашето настроение, Вашия специален повод и индивидуален вкус един богат избор от ястия и деликатеси. Оставете се да бъдете впечатлени и изживейте неповторимо кулинарно удоволствие!

Местоположение:
Капацитет: -
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0893 *** ***
покажи телефона