Туристическият комплекс се намира на 36 км северозападно от гр. Варна, в гората на с. Чернево. Простира се на 18 дка на 160 м надморска височина.

Състои се от 5 къщи с общо 72 места за нощуване, басейн, зала за семинари, ресторант в национален стил, изграден от камък и дърво, музей на занаятите на открито, етнографска сбирка с предмети от бита на населението на с. Чернево, база за игра на пейнтбол, зала за тихи игри, детска площадка.

Изграждането на къщите, интериорното и екстериорно обзавеждане на комплекса е дело на "Кателиеви" 90 ООД гр. Варна. В комплекса са изградени три вира, зарибени с шаран с възможност за риболов. Ловната хижа предлага условия за приятни събирания на по-малки компании.

Туристически комплекс "Барите" не е единственото място, където могат да се видят доста от позабравените елементи на стария български бит, но то е от малкото места, които така хармонично се вписват в природата наоколо.

Седейки пред ресторанта, Вие похапвате овче кисело мляко и гледате на отсрещния баир как овцете кротко пасат. Чувате хлопките на кравите и се наслаждавате на зеления водопад на върбите край селската рекичка.

Ресторантът в туристическия комплекс Барите до Варна, изграден от камък и дърво, създава впечатление за домашна обстановка, където човек може с приятели да сподели вкусната храна и да се наслаждава на живителната сила на разнообразни напитки. Менюто на ресторанта включва ястия от националната кухня, като основен принцип в приготвянето им е "Качествена храна се приготвя от качествени продукти". Върхът на удоволствието са пърленките, които с вида си изкушават всеки посетител и се приготвят само в "Барите". През зимата живият огън на камината предразполага всеки гост към спокойствие и забрава на градската шумотевица. Оркестър забавлява всяка вечер гостите с изпълнения на музика от всички жанрове.

Местоположение:
Капацитет: 72 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Елка Кателиева