Комплекс Бендида Вилидж Комплекс Бендида Вилидж Комплекс Бендида Вилидж Комплекс Бендида Вилидж

"Бендида вилидж" е самостоятелен комплекс от къщи, предлагащ на гостите си уют и спокойствие, разположен в гр. Павел баня или така наречената "Долина на Тракийските царе".

Комплексът разполага с 5 комфортни, напълно самостоятелни къщи, всяка от тях на два етажа.

На първия етаж има напълно обзаведен кухненски бокс, включващ мивка, микровълнова печка, котлони с абсорбатор, кана за топла вода, хладилник, както и необходимата посуда за приготвяне и сервиране на храна и напитки. Тук са трапезарията и дневната, обзаведени с маса за хранене на 6 човека, диван и фотьойл, телевизор, както и баня с тоалетна.

На втория етаж са разположени 2 спални помещения и баня с тоалетна. Едната стая е с две самостоятелни легла, а другата е със спалня. В тях има необходимите гардероби бюра и нощни шкафчета.

Всяка къща разполага с по 2 тераси на втория етаж с изглед към Стара планина и Средна гора. Максимален капацитет за настаняване в една къща – шест (7) човека, ако се използва диванът в дневната /на първия етаж и канапето, които се разпъват/.

Към всяка къща има самостоятелна лятна веранда с изглед към Стара планина и вътрешния двор. Осигурен е безплатен безжичен интернет достъп. Във всички помещения има климатик. Максималният капацитет на комплекса е 35 души.

В обслужващата сграда са разположени рецепция, СПА център с джакузи и сауна, помещение за хранене/семинари до 30 човека с голяма лятна веранда с барбекю и пещ, както и сервизни помещения.

В двора, който е изцяло озеленен е разположен летен външен басейн с размери 15х6 м. с детска секция. Комплекса разполага със самостоятелен паркинг. Предлага се изхранване на гостите, както и организиране на семейни и фирмени партита.

В непосредствена близост се намира на 2 км. е яз. Копринка, а на разстояние до 25 км. се намират множество исторически, културни и природни забележителности.

Заповядайте при нас!

Местоположение:
Капацитет: 35 гости
Двойни стаи: 1
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Митко Лазаров
Митко Лазаров