Комплекс Четирите къщи Комплекс Четирите къщи Комплекс Четирите къщи Комплекс Четирите къщи Комплекс Четирите къщи Комплекс Четирите къщи Комплекс Четирите къщи Комплекс Четирите къщи Комплекс Четирите къщи Комплекс Четирите къщи Комплекс Четирите къщи Комплекс Четирите къщи Комплекс Четирите къщи Комплекс Четирите къщи Комплекс Четирите къщи Комплекс Четирите къщи Комплекс Четирите къщи Комплекс Четирите къщи

"Четирите къщи" са създадени за наслада на тялото, ума и паметта. Старината пали въображението, без да го натоварва с неразбираеми значения.

Четири къщи с дебели каменни зидове, двор с плодни дървета, басейн, летен бар и гледка, която мами погледа да се скита по меките хълмове на Предбалкана. Къщите предлагат общо 6+1 двойни спални с бани и възможност за настаняване до 20 души, ако се използват разтегателните дивани в дневните.

Всяка от къщите разполага с напълно оборудвана кухня, трапезария, санитарни помещения, собствена веранда и може да се използва самостоятелно.

Разпределението и удобствата в помещенията са идеално място за почивка на село и забавления за приятелски семейства или компании.

Интериорът в къщите в никакъв случай не може да се опише като "селски". Обзавеждането в стила на един умерен минимализъм е функционално, без новобогаташки лукс - предимно от естествени материали и в хармония с околната среда.

В "Четирите къщи" няма да видите самоцелна декорация.

Има хитроумни акценти в дизайна, но те не изморяват сетивата, а се възползват от красотата на чистите линии и ни връщат удоволствието от играта с предметите: някои от тях с изненадващо предназначение - дизайнерите също имат чувство за хумор.

Най-ценната украса на "Четирите къщи" всъщност е природата около тях и спокойствието, което създават у вас самите.

Цените за наем на отделните къщи са както следва:

Къща 1 - 80 лв. / ден

Къща 2 - 90 лв. / ден

къща 3 - 140 лв. / ден

Къща 4 - 180 лв. / ден

Местоположение:
Капацитет: 16 гости
Къщи: 4
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона