Комплекс Езерото Комплекс Езерото Комплекс Езерото Комплекс Езерото Комплекс Езерото Комплекс Езерото Комплекс Езерото Комплекс Езерото

Комплекс "Езерото" разполага с 23 стаи, 2 апартамента с джакузи, спа център с минерална вода, фитнес, солариум, хидро-масажни вани. Всяка стая е с кабелна телевизия, Интернет и самостоятелен санитарен възел. На ваше разположение е и паркинг за 50 автомобила.

На Ваше разположение е ресторант с изключително приятна атмосфера- на закрито в самия хотел и на открито- до естественото езеро. Тук може да се насладите на уют, наподобяващ домашния, на добре подбрани и приготвени ястия и безупречно обслужване.

В комплекса функционира спа център с лековита минерална вода. Програмите ни за лечение са под постоянното пряко наблюдение на компетентен лекар.

От базата на комплекса започват туристически пътеки на маршрути по красивите дялове на Източна Рила и Белмекен. "Миликини поляни" е чудесно място за пикник, езда и организиран по предварителна заявка планински лов и риболов на пъстърва.

Местоположение:
Капацитет: -

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Езерото
Езерото