Комплекс Горски дом Комплекс Горски дом Комплекс Горски дом Комплекс Горски дом Комплекс Горски дом Комплекс Горски дом Комплекс Горски дом Комплекс Горски дом

Намира се на 3 км. от центъра на гр. Трявна, сред букова гора и обширни поляни с чудесен изглед към града. Тук ще намерите най-добри условия за Вашата почивка - тишина, спокойствие, близост до природата, условия за туризъм сред прохладния и чист въздух на планината.

Комплексът разполага с 8 просторни стаи комфорт с единични и двойни легла и разтегателен диван, подходящи за семейно настаняване, 2 стаи стандарт, подходящи за настаняване на двойки и един апартамент с две спални помещения, всичките посветени на различни теми от културното наследство на Трявна, с уникален интериорен дизайн на художничката Ади Добрева и с капацитет до 32 места.

На разположение на гостите е механа с 40 места, външна зона за хранене с 40 места, изцяло оборудвана кухня, голям външен и вътрешен детски кът с много играчки и забавления, зала за настолни игри, голям двор за игра и почивка за гостите, с беседка, шезлонги и чадъри.

Архитектурата на сградата е вдъхновена от прочутото Славейково школо в Трявна.

Гостите ще се насладят на специално подбрани архитектурни детайли, характерни за тревненските възрожденски майстори, като големи дървени чардаци, подходящи за почивка и отмора. Непосредствено пред сградата, е изграден амфитеатър с 60 места и широк плочник, удобен за отдих, културни занимания и развлечения.

Трявна е прекрасно място за посещение през целия период на годината, градът ревниво пази възрожденските си културни традиции, той е център на най-старата зографска школа, запазил е неповторимото архитектурно и художествено богатство.

В неговите музеи се намират едни от най-добрите образци на българската иконопис и дърворезба. Спокойните и тихи улици, каменните мостове, многобройните ресторанти, кафенета и сувенирни магазинчета, дружелюбните и любезни тревненци създават неповторимата атмосфера на стария град.

Местоположение:
Капацитет: 32 гости
Къщи: 1
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0876 *** ***
покажи телефона
Явор Якимов
Явор Якимов