Вила Горски път Вила Горски път Вила Горски път Вила Горски път Вила Горски път Вила Горски път Вила Горски път Вила Горски път Вила Горски път Вила Горски път Вила Горски път Вила Горски път Вила Горски път Вила Горски път Вила Горски път Вила Горски път Вила Горски път Вила Горски път Вила Горски път Вила Горски път Вила Горски път

Вила „Горски път” е спокойно и непретенциозно място за отдих, разположено в Пирдопската котловина между Средна гора и Стара планина.

На разположение на гостите са зала за хранене, много кътчета за почивка и раздумка, бар, билярдна зала, просторна градина и детски кът.

Хотелската част се намира на втория етаж и се състои от шест стаи със самостоятелни санитарни възли или дванадесет плюс три (допълнителни) места за настаняване.

Стаите са тихи и уютни, с нестандартни мебели от палети и естествена настилка от черешов паркет. Тишината и спокойствието, съчетани с непосредствената близост на чаровната Средна гора и ромона на река Славци, Ви потапят в идилията на нестандартната ни атмосфера.

Вила „Горски път“ е само на час път от София, по подбалканската линия, където компания от приятели може да разпусне от шума и вибрациите на големия град.

Престоят в къщата ще Ви донесе прохлада под сянката на вековни дървета, уединение и хубава музика сред цветната градина и артистичния декор, изцяло дело на нашето въображение.

Само на няколко километра от гр. Пирдоп, в самото сърце на Средна гора, се намира красивата местност на Душанския язовир, подходящ за каяци, велопоходи или разходки из дебрите на гората, а в полите на Стара планина е Еленската базилика - една от трите най-стари византийски базилики в България.

Местоположение:
Цялата вила: 17 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
сем. Балабанови
сем. Балабанови