Къща за гости „Горски път” е спокойно и непретенциозно място за отдих, разположено в Пирдопската котловина между Средна гора и Стара планина.

На разположение на гостите са зала за хранене, много кътчета за почивка и раздумка, бар, билярдна зала, просторна градина и детски кът.

Хотелската част се намира на втория етаж и се състои от шест стаи със самостоятелни санитарни възли или дванадесет плюс три допълнителни места за настаняване. Стаите са тихи и уютни, с нестандартни мебели от палети и естествена настилка от черешов паркет. Тишината и спокойствието, съчетани с непосредствената близост на чаровната Средна гора и ромота на река Славци, Ви потапят в идилията на нестандартната ни атмосфера.

Къща за гости „Горски път“ е само на час път от София, по подбалканската линия, където компания от приятели може да разпусне от шума и вибрациите на големия град.

Престоят в къщата ще Ви донесе прохлада под сянката на вековни дървета, уединение и хубава музика сред цветната градина и артистичния декор, изцяло дело на нашето въображение.

Само на няколко километра от гр. Пирдоп, в самото сърце на Средна гора се намира красивата местност на Душанския язовир, подходящ за каяци, велопоходи или разходки из дебрите на гората, а в полите на Стара планина е Еленската базилика- една от трите най-стари Византийски базилики в България.

Местоположение:
Капацитет: 15 гости
Двойни стаи: 6
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0888 *** ***
покажи телефона
сем.Балабанови