Комплекс „Изгрев” е разположен в красивия Троянски Балкан – Централна Стара планина в кк. Чифлик.

Комплексът разполага с 14 стаи с панорамна гледка към Стара планина, две самостоятелни бунгала с по две спални всяко, с климатици, детска площадка, ресторант-механа с камина - 50 места и с лятна тераса с 40 места.

Всички стаи и апартаменти са с балкон с панорамна гледка, санитарен възел, телевизор със кабелна телевизия, WiFi в целият комплекс. Общият капацитет на спални места е около 45-50 човека.

Базата се намира в самия край на кк. Чифлик, което гарантира тишина и релаксиращо спокойствие, както и много безопасно място за детска игра.  

Цена на легло за една нощувка е 20 лв., за повече от една по 18 лв . Бунгало /за 4 човека/ - 60 лв.

Кухнята ни ежедневно се снабдява с пресни и проверени продукти. Разполагаме с широко пространство за провеждане на забавления, игри, съревнования и битки с водни балони, стрелба с лък /под ръководството на инструктор/ и др. Можем да организираме леки преходи в гората и обучение по техники за оцеляване. В близост до комплекса се намират футболно игрище и минерален басейн. Разполагаме и със зала оборудвана с мултимедиен прожектор, озвучаване, бяла дъска и прожекционен екран. Тя може да се трансформира в зала за игри, учебна или кино зала. На около 500 метра от комплекса е изграден прекрасен параклис, в който могат да се провеждат сватбени церемонии и други обреди. Предлагаме и провеждане на тиймбилдинг събития.

Ще се радваме да сте наши гости.

Местоположение:
Капацитет: 50 гости
Двойни стаи: 10
Тройни стаи: 1
Студиа: 4
Бунгала: 2
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:
Безжичен интернет:
Отопление:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Славомир Маринов