8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Заета Направи запитване   Заета
Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори Къща за гости Каменни двори

Къщи за отдих "Каменни двори" се намират в село Генерал Киселово, на 45 км. от град Варна и е едно от малкото места в района, в което всеки посетител може да се отдаде на тишина и спокойствие сред природата.

Комплексът приема гости целогодишно. Удобен е за приятелски, семейни и фирмени почивки и празненства.

Комплексът включва реставрирана автентична каменна къща и новопостроена къща на два етажа с отделен паркинг за всяка. На разположение на гостите са просторен двор, беседка с барбекю за всяка къща, екологичен, отопляем басейн със солна електролиза и UV лампа за дезинфекция, бар, детски кът, зала за събирания, както и множество кътове за релакс.

Капацитетът на къщите е съответно 10 човека за едната и 12 човека за другата къща. Стаите са стилно и съвременно обзаведени. От терасите на къщите пред погледа на гостуващите се разкрива чудесен изглед.

На разположение на гостите, настанени в голяма къща "Каменни двори", както и при наемане на двете къщи от една компания, е и нашата специална зала за събирания, която се намира в непосредствена близост до голямата къща и е оборудвана с модерна кухня, както и бутикова мебел, спокойно приютяваща 20 души.

Местоположение:
Цялата къща: 22 гости
Къщи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Фирмено парти
  3. Детски лагер
  4. Семейни празненства
  5. Детски рожден ден
  6. Моминско / Ергенско парти
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0893 *** ***
покажи телефона
Николай  Желев
Николай Желев