Комплекс Lotus Комплекс Lotus Комплекс Lotus Комплекс Lotus Комплекс Lotus Комплекс Lotus Комплекс Lotus Комплекс Lotus Комплекс Lotus Комплекс Lotus Комплекс Lotus Комплекс Lotus Комплекс Lotus Комплекс Lotus Комплекс Lotus Комплекс Lotus Комплекс Lotus Комплекс Lotus Комплекс Lotus Комплекс Lotus Комплекс Lotus Комплекс Lotus Комплекс Lotus Комплекс Lotus Комплекс Lotus Комплекс Lotus Комплекс Lotus Комплекс Lotus Комплекс Lotus Комплекс Lotus Комплекс Lotus

Затворен комплекс с 4 вили с общ капацитет за 25 човека, с голям двор и басейн.

Всяка вила е разделена на 2 части и може да бъде ползвана само едната половина, ако сте по-малък брой хора.

Триетажната вила, разполага с 6 стаи за спане - всяка със собствена баня и тоалетна.

На първия етаж е съчетана просторна трапезария с хол с два дивана, камина, баня, тоалетна и кухня (оборудвана с печка, хладилник, микровълнова фурна и посуда).

Просторната всекидневна е подходяща за отдих или събирания с приятели и семейство - чудесно място за наслада с чаша червено вино пред топлата камина, с приятна музика на плоският телевизор. Разполага с Wi-fi интернет & TV.

Вторият етаж разполага с 4 стаи - две с по едно двойно и едно единично легло и 2 с по едно двойно легло, самостоятелни баня и тоалетна и тераса с чудесна гледка.

Третият етаж разполага с две стаи - една от тях е с 2 двойни легла и едно единично легло, тераса с чудесен изглед и столчета с масичка (за посрещане на изгрева с чаша ароматно кафе), а другата стая, разполага с едно двойно и три единични и тераса с прекрасна гледка.

Разположена е в комплекс с още три вили, но местоположението ѝ я прави чудесно място за бягство от ежедневния живот. В подножието на Стара планина е, в село Кошарица, което е на 6 км от плажната ивица на Слънчев бряг.

Комплексът е разположен на спокойно и отдалечено място от други комплекси и вили и за да стигнете до него се кара около 4-5 минути по черен път без асфалт.

Комплексът разполага с голям, просторен двор от 3000 квадратни метра, с общ басейн който НЕ работи през зимният период.

Уникалните качества на местността като чист въздух, страхотна природа, приятните съседи ви карат да се чувствате великолепно.

тук въздухът е изключително чист поради разположението ни между планина и море.

Вилата е на тихо и спокойно място, но поради отдалечеността от други къщи и комплекси е възможно да бъде ветровито. Въпреки това вилите са топли и приятни.

Местоположение:
Капацитет: 25 гости
Къщи: 4
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:

Провеждане на събития

Комплексът е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Детски рожден ден
Условия за повеждане на събития:
Изисква се гаранционен депозит приди събидието и се връща ако всичко е наред след събитието
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Кристиян Върбанов
Кристиян Върбанов