8-ми Декември Коледни празници Нова Година
Направете запитване Направете запитване   Заета

Комплексът се намира в село Аспарухово (Ченге) на брега на язовир Цонево. Предимство е, че се намира в близост до 3 големи града - Варна/80 км./, Бургас /75 км./ и Шумен /55 км./.

Комплексът разполага с 2 къщи – 1-ва с капацитет 1 двойна стая, 2 тройни стаи и оборудвана кухня, ТВ. Втора с капацитет две двойни и една тройна стая, две четворни и кухня. Стаите са комфортно обзаведени и разполагат с кабелна телевизия, интернет и собствен санитарен възел,климатик.

На ваше разположение е банкетна зала, изнесена извън помещенията за спане, външно барбекю, пещ. При хубаво време може да се любувате на природата – навън в двора има обособено място за изнасяне на масите.

Селото е известно със съхранените народни обичаи и традиции. При нас на празници ще бъдете посетени от коледари, кукери, лазарки.

В красивата местност ще преоткриете богатството на природата във всеки сезон. Планинският район предразполага за лов, излети и разходки в планината, а за Вас рибари – яз. Цонево е само на няколко крачки. В близост е и природният феномен „Чудните скали“.

Ако желаете да празнувате на това вълшебно място и да преживеете незабравими мигове, предлагаме отлични условия за семейни почивки, фирмени събития, семейни тържества.

При предварителна заявка можем да ви осигурим приготвяне на тържествен обяд или вечеря. Предлагаме подбрано меню от вкусна и здравословна българска кухня. Всички гозби се приготвят със свежи продукти на място.

Общ капацитет на комплекса – 23 човека.

Цени на човек:

Цена на една нощувка - 20 лева. Деца от 7 до 14 години – 10 лева., под 7 години – безплатно.

Две и повече нощувки – 18 лева

Комплекс Мимоза е едно от местата, където можете да се отпуснете от стреса и шума на големия град, да се отдадете на заслужена почивка. Докато седите в градината, имате възможността да наблюдавате крайните склонове на Стара планина, сливащи се с водата на язовир Цонево.

Местоположение:
Капацитет: 23 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0897 *** ***
покажи телефона
Снежана Христова