Комплекс Омая Комплекс Омая Комплекс Омая Комплекс Омая Комплекс Омая Комплекс Омая Комплекс Омая Комплекс Омая Комплекс Омая Комплекс Омая Комплекс Омая Комплекс Омая Комплекс Омая Комплекс Омая Комплекс Омая Комплекс Омая Комплекс Омая Комплекс Омая

На площ от 500 дка близо до два естествени водоема са изградени 6 къщички, ресторант, басейн. Сградите са направени от камък, глина и дърво. Отвън някои от тях приличат на землянки, но вътре ще намерите всичкo необходимо за луксозното пребиваване на един съвременен човек.

Комплексът разполага с пет едностайни къщи за нощувка и една двустайна. Те са подходящи съответно за 2+1 или за 4+1 човека. Изградени са изцяло от камък, глина и дърво. В нощувката е включена закуска, тенис маси, федeрбал, ползване на лодки, колела и спортен риболов.

В ресторанта на комплекса ще се наслядите на специалитетите на главния готвач, който може да приготви за вас дори и рибата, която сами сте уловили.

Предлагаме обслужване по стаите, туристическа информация, с две думи всички, което ще помогне за вашата пълноценна почивка.

Село Гайтаниново се намира в планински район. Разположено е в югоизточните склонове на Южен Пирин в историко- географската област Мървашко. Отстои на 17 километра югозападно от общинския център Хаджидимово и на 19 километра южно от град Гоце Делчев. Климатът е преходно-средиземноморски с планинско влияние.

Местоположение:
Капацитет: 20 гости

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0896 *** ***
покажи телефона