Комплекс Перперешка река

село Стремци · община Кърджали, област Кърджали

Комплекс Перперешка река Комплекс Перперешка река Комплекс Перперешка река Комплекс Перперешка река Комплекс Перперешка река Комплекс Перперешка река Комплекс Перперешка река Комплекс Перперешка река Комплекс Перперешка река Комплекс Перперешка река Комплекс Перперешка река Комплекс Перперешка река Комплекс Перперешка река Комплекс Перперешка река Комплекс Перперешка река Комплекс Перперешка река Комплекс Перперешка река Комплекс Перперешка река Комплекс Перперешка река Комплекс Перперешка река Комплекс Перперешка река Комплекс Перперешка река Комплекс Перперешка река Комплекс Перперешка река Комплекс Перперешка река Комплекс Перперешка река Комплекс Перперешка река Комплекс Перперешка река Комплекс Перперешка река Комплекс Перперешка река Комплекс Перперешка река Комплекс Перперешка река Комплекс Перперешка река Комплекс Перперешка река Комплекс Перперешка река
Комплекс Перперешка река
община Кърджали, област Кърджали
село Стремци
29 Мар 25 Апр
70лв. 75лв. на вечер за 1 стая
8 Двойни стаи
Брой гости 16 допълнителни лега 10
      

Домашен любимец се приема със заявка. За ползване на допълнително легло се доплаща. За контакт 0894700172.

На площ от 5 декара зеленина са разположени само пет вили, което осигурява на всички гости възможност за уединение и пълноценна почивка. Комплексът е изключително подходящ за хора, които искат да избягат от шума на града и за семейства с деца.

Намираме се край с. Стремци, на 15 км. от град Кърджали сред магичната красота на Източните Родопите.

Само на 7 км. от нас е една от най-популярните туристически дестинации в България Перперикон - един от най-древните монументални мегалитни паметници, изцяло изсечен в скалите. 6 км. ни делят от природен феномен Каменните гъби - причудливи скални образувания, формирани в резултат действието на водата и вятъра. Намират се на около километър северно от с. Бели пласт, в защитена територия с площ от 3 хектара.

Къщичките са сгушени в сенките на стари орехи на брега на река Перперешка. Във всяка вила има две самостоятелни стаи, всяка стая е с отделен вход и санитарен възел.

Стаите са с изглед към реката и са стилно обзаведени с голямо двойно легло, диван, климатик и телевизор с кабелна телевизия.

Тройните стаи са с двойно и единично легло, климатик и телевизор. Има и фамилни стаи за четирима с двойно и две единични легла.

За Вашият пълен комфорт и отдих на открито на всяка тераса има маса и столове, за да изпиете своето кафе или просто да се насладите на гледката.

През лятото плитките води предоставят възможност за риболов. Гостите ни ползват безплатно въдица, за да опитат късмета си с мряна и речен кефал.

Най-голямо предимство е малкият брой стаи (само 10), което осигурява на всички гости спокойствие и тишина сред природата.

За релакс предлагаме хамаци и голяма поляна за всякакви игри на открито - разполагате с топки и федербал. Можете да практикувате йога или спортни дейности на чист въздух и зелена морава.

Комплексът разполага със закрит ресторант и лятна тераса, където можете да се насладите на ястия от българската кухня и вкусна домашна закуска.

Ако желаете сами да си приготвите храна, можете да ползвате безплатно трапезария с кухня, както и външно барбекю, за вкусотии на дървени въглища под старите орехи. Възможно е и да си поръчате ястия от нашия ресторант, които да Ви поднесем във вашата стая.

Гостите ползват безплатно паркинг и Wi-Fi достъп.

Домашни любимци сe приемат само със заявка. Големи кучета не се приемат.

Забележителности в близост:

- Скалният град на траките Перперикон - 6 км.

- Природен феномен Каменни гъби - 5 км.

- Древни рудници за добив на злато - 3 км.

- Природен феномен Каменната сватба - 16 км.

- Регионален исторически музей, гр. Кърджали - 14 км.

- Художествена галерия "Станка Димитрова" - 14 км.

- Язовирна стена, гр. Кърджали - 15 км.

- Средновековен манастир "Св. Йоан Продром" -15 км.

- Средновековна крепост Мнеакос (Монек) - 15 км.

- Средновековна крепост Вишеград - 20 км.

- Светилище на Орфей, с. Татул - 35 км.

- Пещера Утробата - 35 км.

- Дяволски мост - 60 км.

Посочените цени не важат за национални празници.

Комплексът е зает за Нова година 2022.

Местоположение:
Капацитет: 33 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

Комплексът е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Семейни празненства
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0894 *** ***
покажи телефона
Ангелова
Ангелова