Комплекс Раювски хан Комплекс Раювски хан Комплекс Раювски хан Комплекс Раювски хан Комплекс Раювски хан Комплекс Раювски хан Комплекс Раювски хан Комплекс Раювски хан

Комплекс Раювски хан се намира в с. Раювци, общ. Елена, на 30км. от гр. Велико Търново, на 16 км. от гр. Елена, на 250 м. от яз. Йовковци

Комплексът се състои от 5 самостоятелни къщи за гости, 5 самостоятелни стаи за гости, от които две студиа.

На разположение на гостите на комплекса са:

- басейн

- детски кът

- WiFi и ТV

- ресторант с тераса и барбекю за 70 души

- лятна градина с беседки за 80 души.

В непосредствена бизост до комплекса се намира Паметника на Вълчан воевода, параклисите св. Петка Търновска и Рождество Богородично.

Настаняването в комплекса е след 14.00 часа, а освобождаването в 12.00 часа.

- Настаняване в Йовковите къщи 1 и 2 - Всяка една от къщите разполага с три стаи със спални за по двама човека, като в две от тях има допълнителни разтегателни дивани за по двама човека. На втория етаж със спалните има две бани с тоалетни. Първият етаж се състои от трапезария, хол, кухня и тоалетна

- Настаняване в Донковата къща - Къщата разполага с три бани с тоалетни, четири стаи със спални за двама човека, като в три от тях има допълнителни разтегаеми дивани за по двама човека. Освен това на всеки от двата етажа има трапезария, хол и кухня.

- Настаняване в Старата къща - Къщата разполага с пет стаи за спане за по двама човека, една за трима човека, една самостоятелна баня, една самостоятелна тоалетна, две общи бани с тоалетни, сауна, която се ползва при допълнително заплащане според сезона. Къщата разполага и с трапезария, кухня, хол, в който има опция за спане на двама човека, чрез разтегаем диван.

- Настаняване в Ковачевата къща - Къщата разполага с три стаи за спане със спални за по двама човека, като в две от тях има опция за спане на един човек, чрез разтегателен фотьойл, а в едната има разтегателен диван с ширина 1.20 м, като тя разполага със самостоятелна баня и тоалетна. Другите две стаи ползват обща баня и тоалетна. Къщата разполага и със стая за развлечения, която е с опция за спане чрез разтегаем диван с ширина 1.20 м.

- Настаняване в самостоятелни стаи в Раювски хан - Ханът разполага с 5 броя самостоятелни стаи за гости, от които 2 броя тип студио състоящи се от една стая със спалня за двама и разегателен фотьойл за настаняване на едно дете и дневна стая с диван с опция за разтягане 1.50/2.00, а другите три стаи са със спалня за по двама човека и опция за едно или две деца чрез разтегателни дивани и фотьойл.

Когато резервацията бъде потвърдена, гостите са длъжни в период от 3 работни дни от датата на потвърждаването на резервацията, да направят предварително плащане в размер на 50% от цената на нощувката или избрания пакет, към банковата сметка на Комплекс Раювски хан.

Местоположение:
Капацитет: -
Двойни стаи: 3
студиа: 2
Къщи: 5
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Раювски хан
Раювски хан