Комплекс Релакс Тончеви

село Черни Осъм · община Троян, област Ловеч

Комплекс Релакс Тончеви Комплекс Релакс Тончеви Комплекс Релакс Тончеви Комплекс Релакс Тончеви Комплекс Релакс Тончеви Комплекс Релакс Тончеви Комплекс Релакс Тончеви Комплекс Релакс Тончеви Комплекс Релакс Тончеви Комплекс Релакс Тончеви Комплекс Релакс Тончеви Комплекс Релакс Тончеви Комплекс Релакс Тончеви

Комплекс Релакс Тончеви е далеч от шума на големия град, разположен в сърцето на Стара планина и дебрите на Троянския Балкан - село Черни Осъм. То е красиво, спокойно, живописно и приветливо място, с характерен за Троянския Балкан, планински климат и чист въздух.

Комплекс Релакс Тончеви се състои от три самостоятелни къщи, разполага с леглова база от 12 места и предлага:

- Две отделни къщи. Всяка от тях се състои от две спални, всяка спалня е със самостоятелен санитарен възел, баня, тоалетни консумативи и хавлии. Стаите са оборудвани с климатик и телевизор. Двете къщи са с изглед към басейна.

- Третата къща е с две спални, като всяка спалня е със самостоятелен санитарен възел, баня, тоалетни консумативи, хавлии, детски легла и допълнителна тоалетна. В тази къща има напълно оборудван кухненски бокс и трапезария за 12 гости, с невероятна веранда и гледка към гората и басейна.

- Паркинг в комплекса

- Сауна и руска баня

Комплексът разполага с голям и малък басейн, около които са разположени шезлонги и чадъри. Басейнът е отопляем с температура на водата от 25-28 градуса.

Към комплекса има изграден превъзходен летен бар, който предлага на гостите кафе, безалкохолни напити, наливна и бутилкова бира, ядки, сладолед и други.

– За да направите Вашата резервация, моля свържете се с нас директно на посочените телефони за контакт или използвайте формуляра за запитвания. Ние ще проверим веднага, дали разполагаме със свободна/и къща/и в комплекса, за желаните от Вас дати.

– Вашата резервация е гарантирана с депозит, равен на 30% от общата сума за престоя Ви. Останалите 70% се заплащат при настаняване (или по банков път - преди настаняване).

– При анулиране на нощувките до 14 дни преди датата на настаняване, ние Ви възстановяваме 50% от стойността на получената като депозит сума;

– При анулиране на нощувките до 7 дни преди датата на настаняване, получената сума като депозит в размер на 30% не се възстановява;

– Анулиране или редуциране на броя на нощувките след настаняване или по време на престоя, принципно не е възможно.

– Депозитът от 30% се заплаща до 3 работни дни. В случай, че липсва плащане, направената резервация се счита за анулирана.

Настаняването става след 15 часа; В деня на настаняване, още преди 15 часа, Вие може да използвате басейна и шезлонгите безплатно.

Освобождаването трябва да не по-късно от 12 часа;

Местоположение:
Капацитет: 12 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

Комплексът е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Семейни празненства
  5. Детски рожден ден
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0886 *** ***
покажи телефона
сем. Тончеви
сем. Тончеви