Виртуална разходка · 360° градусови снимки

Шарените къщи
Розова къща
Синя къща
Зелена къща
Оранжева къща
Червената къща
Жълтата къща
Басейн

Шарените къщи се намират в подножието на Тетевенския Балкан, в махала Братевец към община Ябланица на 77 км. (40 мин.) от гр. София по автомагистрала Хемус. Капацитетът на комплексът е 25 бр. места.

Мястото е подходящо за Денонощни КуПоНи, тъй като наоколо няма никои на когото да пречите. В двора на комплекса е изграден и рибарник, на който любителите могат да упражняват своите умения.

Всички къщи са напълно обзаведени. Разполагат със сателитна телевизия, безжичен интернет, барбекю и басейн. В къщите с трапезария има напълно оборудвани кухни- трапезарии, подходяща за самостоятелно приготвяне на храна. Разположението на помещенията е по следният начин:

* Розовата къща - има две стаи, една за 3 и една за 4 човека, напълно оборудвана кухня с трапезария с хубава панорамна гледка към стара планина и собствена веранда с барбекю.

* Зелена – три двойки.

* Червена – две двойки.

* Оранжева – две тройки.

* Жълта – кухня-трапезария, напълно обзаведена за самостоятелно приготвяне на храна за 10-14 човека, в приземният етаж стая с две единични легла.

* Синя къща - напълно оборудвана кухня-трапезария за самостоятелно приготвяне на храна за около 20-25 човека, камина и веранда с изглед към новия басейн.

Общият брой на санитарните възли е 9 бр.

Къщите се намират в два съседни граничещи двора, чиято обща площ е около 10000 кв. метра площ. В дворовете освен къщите има басейн с отопление с размер 5/10/1,50 хамак, детска люлка и шезлонги. В комплекса има СиБиРсКо ДжАкУзИ и СаУнА на дърва, което може да се ползва и в най-студените зимни дни с/щу мин. заплащане само са консумативите (дърва, вода и почистване). Мястото е изключително тихо и приятно и в радиус от няколко километра няма други постройки. Тук всеки наш гост ще се наслади на истинска почивка.

За любителите на офроуда предлагаме 3 маршрута с джипове, през Тетевенския Балкан до Гложенския манастир и пикник. Също така предлагаме АТВ и велосипеди под наем.

ЦЕНА::

Летен сезон - 22 лв. на човек

Зимен сезон - 22 лв. на човек

Дадените цени са за повече от една нощувка на човек.

От лятото на 2013 година, има възможност и за разполагане на палатки и каравани в територията на Шарените къщи.

Местоположение:
Капацитет: 23 гости
Къщи: 4

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Георги Георгиев