Комплекс Синджирите Комплекс Синджирите Комплекс Синджирите Комплекс Синджирите Комплекс Синджирите Комплекс Синджирите Комплекс Синджирите Комплекс Синджирите Комплекс Синджирите

За летен сезон 2018 посрещаме нашите гости с новоизграден монолитен басейн 10 х 5 м. с прекрасна горска панорама!

Хотелски комплекс "Синджирите" е разположен в Еленския Балкан, само на 3 км. от центъра на град Елена, в бившата махала Синджирци. Изцяло новоизградената през 2015 година хотелска база включва 4 двуетажни къщи за гости, голямо закрито дворно барбекю за 20 човека с място за приготвяне на чеверме, кафе / ресторант, детска площадка и просторен двор с площ 2,5 дка.

Самият хотелски комплекс е непосредствено до гора, а от къщите се открива невероятен панорамен изглед към връх "Чумерна", околните горски масиви и част от град Елена.

Всяка от нашите къщи е луксозно обзаведена в индивидуален стил, така че да задоволи изискания вкус на гостите ни. За Вашият комфорт спалните са оборудвани с ортопедични матраци, кухните и мебелите са изработени по проект, баните са с душ кабини, в трапезарията е разположена камина, която е комбинирана с централно отопление. В проекта на къщите е залегнала идеята за много простор и светлина, като всяка спалня е с широки прозорци и изглед към Еленския Балкан, а от терасата на втория етаж се открива невероятна панорама към околността и част от град Елена.

В комплекса се отдават и една къща с две спални помещения с капацитет за настаняване до 5 възрастни човека. Цената за нея е 180 лв. на вечер.

Местоположение:
Капацитет: 19 гости
Къщи: 3
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0890 *** ***
покажи телефона
Илиана Калчева
Илиана Калчева