Комплекс Стакевските къщи

село Стакевци · община Белоградчик, област Видин

Комплекс "Стакевските къщи" се състои от две къщи - Берчината и Анината. Всяка една от тях има самостоятелен озеленен двор, градинско осветление, водна площ и множество кътове за отдих.

Обектът разполага с общо помещение за хранене с локално отопление - камина с водна риза на дърва, TV, система за домашно кино, музикална уредба, WC и изцяло оборудвана кухня, подходящо за организиране на семейни тържества. Комплексът има и конферентна зала, фитнес и тенис маса.На разположение на гостите ни са навес и лятна кухня и две барбекюта-външно и вътрешно.

Всяко дете е мечтало да живее в дом, като този на Билбо Бегинс (главен герой в книгата „Хобитът“). При нас тази мечта може да се превърне в реалност. Децата могат да се забавляват в къщата на хобитите, която построихме специално за тях и да усетят реално приказната атмосфера, която тя създава.

При нас, със семейството или с приятели, ще намерите истинска почивка сред неповторимо съчетание на девствена природа, чист въздух, автентична архитектура и въздействащи планински пейзажи.

Комплекс ”Стакевските къщи” организира еднодневни туристически походи в района на Западна Стара Планина, съчетани с пикник на открито.

Стакевските къщи са част от трансграничния проект "Качи се на колело – развитие на маршрути за планинско колоездене в Западните Балкани”. Проектът е трансграничен - България-Сърбия и включва 375 км. маршрути за планинско колоездене с поставени информационни табели, маркировки и места за пикник.

От нас може да наемете колело със съответното оборудване, което включва GPS с нанесени веломаршрути и каски.

Планинските маршрути са с различна дължина и ниво на трудност.

Уютната обстановка в съчетание с природните красоти на района могат да направят престоя Ви тук истинско и незабравимо удоволствие.

Местоположение:
Капацитет: 15 гости
Къщи: 2
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Боян Минков