Комплекс Старите къщи

село Медово · община Поморие, област Бургас

Комплекс Старите къщи Комплекс Старите къщи Комплекс Старите къщи Комплекс Старите къщи Комплекс Старите къщи Комплекс Старите къщи Комплекс Старите къщи Комплекс Старите къщи

Комплекс "Старите къщи" се намира на 20 км. от гр. Бургас и на 10 км. от Несебър, Сл.бряг и Поморие.

Комплексът разполага с еднофамилни и двуфамилни къщи за гости, стаи за гости, студиа, специална вип къща и стая, механа с лятна панорамна тераса, барбекю, открит външен басейн и джакузи с минерална вода, кътове за отдих и зоо-кът. Построен в стила на българските възрожденски къщи, комплексът съчетава красотата и уюта на миналото с удобството и лукса на настоящето.

Гората около комплекса допринася за спокойствието и пълноценната почивка на гостите, като предоставя възможност за разходка по лесно проходими екопътеки, пикник и барбекю сред природата, велотуризъм, делтапланеризъм, джип сафари и други. Лечебните минерални води, с които е водоснабден комплекса са с доказани прекрасни питейни качества и подходящи за балнеоложки процедури.

Едно от предимствата на комплекса е, че се намира близо до Бургас и основните туристически центрове на Южното Черноморие и едновременно с това далеч от цивилизацията. "Старите къщи" са място, където човек може да се усамоти и да се наслади на красивата природа и чист въздух. Тук природата хармонично се слива с автентичния български бит и ви носи успокоение и положителни емоции.

В комплекса всеки детайл е внимателно обмислен и тук ще откриете прекрасни условия за отдих, развлечения и спорт. Ние предлагаме на нашите гости спокойствие, което ще ги потопи в незабравимата атмосфера на отминали времена.

Местоположение:
Капацитет: 38 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0883 *** ***
покажи телефона
Тонка Петрова
Тонка Петрова