Комплекс Старите къщи

село Медово · община Поморие, област Бургас

Комплекс "Старите къщи" се намира на 20 км. от гр. Бургас и на 10 км. от Несебър, Сл.бряг и Поморие.

Комплексът разполага с еднофамилни и двуфамилни къщи за гости, стаи за гости, студиа, специална вип къща и стая, механа с лятна панорамна тераса, барбекю, открит външен басейн и джакузи с минерална вода, кътове за отдих и зоо-кът. Построен в стила на българските възрожденски къщи, комплексът съчетава красотата и уюта на миналото с удобството и лукса на настоящето.

Гората около комплекса допринася за спокойствието и пълноценната почивка на гостите, като предоставя възможност за разходка по лесно проходими екопътеки, пикник и барбекю сред природата, велотуризъм, делтапланеризъм, джип сафари и други. Лечебните минерални води, с които е водоснабден комплекса са с доказани прекрасни питейни качества и подходящи за балнеоложки процедури.

Едно от предимствата на комплекса е, че се намира близо до Бургас и основните туристически центрове на Южното Черноморие и едновременно с това далеч от цивилизацията. "Старите къщи" са място, където човек може да се усамоти и да се наслади на красивата природа и чист въздух. Тук природата хармонично се слива с автентичния български бит и ви носи успокоение и положителни емоции.

В комплекса всеки детайл е внимателно обмислен и тук ще откриете прекрасни условия за отдих, развлечения и спорт. Ние предлагаме на нашите гости спокойствие, което ще ги потопи в незабравимата атмосфера на отминали времена.

Местоположение:
Капацитет: 38 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0883 *** ***
покажи телефона
Тонка Петрова