Комплекс Св.Архангел Михаил

село Мадара · община Шумен, област Шумен

Комплекс Св.Архангел Михаил Комплекс Св.Архангел Михаил Комплекс Св.Архангел Михаил Комплекс Св.Архангел Михаил Комплекс Св.Архангел Михаил Комплекс Св.Архангел Михаил Комплекс Св.Архангел Михаил Комплекс Св.Архангел Михаил Комплекс Св.Архангел Михаил Комплекс Св.Архангел Михаил Комплекс Св.Архангел Михаил Комплекс Св.Архангел Михаил Комплекс Св.Архангел Михаил Комплекс Св.Архангел Михаил Комплекс Св.Архангел Михаил

Мадара и Туристическият комплекс „Св. Архангел Михаил” са обвити в тайнственост и не могат да съществуват разделени. Миналото на Мадара и настоящето на Комплекса са доказателство, че Божествената сила е навсякъде. Била е вчера, днес е, ще бъде и утре.

Комплексът разполага с красиво подреден и озеленен двор, в който са построени два параклиса. Напълно готов и действащ от 2000г. е параклисът „Покров на ПреСвета Богородица”. Предстои доизписването на новоизградения параклис „Свети Архангел Михаил”.

Прекрачили се голямата дървена порта, времето като че ли спира. Усеща се, силата на Божията майка и нейната закрила.

В голяма и богата библиотека може да се отдъхва с книги в ръка, от които да се научи за присъствието на свръхчовешките сили, за Пътя на светлината и кръстопътя, за пречистването на човешката душа.

Комплексът „Св. Архангел Михаил” предлага къща за гости с 5 стаи, оборудвани със самостоятелен санитарен възел, климатици, кабелна телевизия и безжичен Интернет. Обзаведени са в уютен и индивидуален стил.

На разположение на всички гости e кухня с трапезария.

С предварителна заявка домакините споделят своята кухня, в която могат да задоволят всички предпочитания и вкусове на своите гости и желанието им за здравословен режим на хранене.

Целта е да се почувствате уютно и комфортно като Ви предлагаме не просто добра храна, а лично отношение. Ще Ви посрещнем в модерна, изчистена обстановка, която носи топлината и гостоприемството ни, съчетани с интересни акценти.

Храната се приготвя с много внимание и усет. Поверена е в ръцете на домакинята и на нейните изпитани авторски рецепти.

Комплексът предлага възможност за "докосване" до Енотека с подбрана селекция от най-добрите български вина от последните години на 20 век до сега.

Безплатен паркинг.

Местоположение:
Капацитет: 10 гости
Единични стаи: 1
Двойни стаи: 4
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0894 *** ***
покажи телефона
Веска Алексиева
Веска Алексиева