Комплекс "Трите къщи" разполага с три самостоятелни къщ: къща "Мариана", къща Тони" и къща "Ники". Общият капацитет е 14 души.

Къща „Мариана”

Къща „ Мариана” е с максимален капацитет за 6 души и е подходяща за настаняване на две семсйтва с деца или група приятели. Къщата разполага с две комфортно обзаведени спални, уютна всекидневна, с възможност за спане на двама души, с камина и мека мебел, трапезария с напълно оборудвана кухня (мивка, хладилник, готварска печка, термо кана, кафе машина, посуда и т.н.), баня и тоалетна, тераса с красив изглед към Троянския балкан. В къщата са осигурени локално отопление, телевизор с кабелна телевизия и безжичен интернет (Wi-Fi). В двора има просторен закрит барбекю кът в стар стил, оборудван с маси за хранене и пейки, пещ и скара, кухненски кът. Посочените цени са за наемане на цялата къща на вечер и подлежат на договаряне в зависимост от броя на нощувките. .

Къща „Тони”

Къща „Тони” е с максимален капацитет за 4 души и е подходяща за настаняване на едно семейство с деца или приятели. Къщата разполага с една спалня, хол с възможност за спане, камина, трапезария с напълно оборудвана кухня (мивка, хладилник, готварска печка, термо кана, кафе машина, посуда и т.н.), баня и тоалетна, тераса с красив изглед към Троянския балкан. Къщата е с локално отопление,кабелна телевизия, безжичен интернет (Wi-Fi). В двора има просторен закрит барбекю кът в стар стил, оборудван с маси за хранене и пейки, пещ и скара, кухненски кът. Посочените цени са за цялата къща на вечер и подлежат на договаряне според броя на нощувките.

Къща „Ники”

Къща „Ники” е с максимален капацитет за 4 души и е подходяща за настаняване на едно семейство с деца или приятели. Къщата разполага с една спалня, хол с възможност за спане, камина, трапезария с напълно оборудвана кухня (мивка, хладилник, готварска печка, термо кана, кафе машина, посуда и т.н.), баня и тоалетна, тераса с красив изглед към Троянския балкан. Къщата е с локално отопление,кабелна телевизия, безжичен интернет (Wi-Fi). В двора има просторен закрит барбекю кът в стар стил, оборудван с маси за хранене и пейки, пещ и скара, кухненски кът. Посочените цени са за цялата къща на вечер и подлежат на договаряне според броя на нощувките.

Забележителности и развлечения

Къщите се намират в с. Бели Осъм, което позволява на неговите гости да се насладят на уникални тишина и спокойствие и в същото време имат бърз и лесен достъп до забележителностите на Троянския балкан.Забележителности: на 15 км е Шипково, известно с лечебните си минерални извори, на 20 км е Беклемето - любимо място за запалените скиори през зимата и планинари през лятото, на 20 км се намира и най-известната забележителност в района - Троянския манастир. Бели Осъм, както и целият район на Троянския балкан е прекрасно място за пикници и излети. Има много маршрути и пешеходни пътеки, възможности за риболов и др.

Местоположение:
Капацитет: 14 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Мариана Борисова