Комплекс Язовир Палици Комплекс Язовир Палици Комплекс Язовир Палици Комплекс Язовир Палици Комплекс Язовир Палици Комплекс Язовир Палици Комплекс Язовир Палици Комплекс Язовир Палици Комплекс Язовир Палици Комплекс Язовир Палици Комплекс Язовир Палици Комплекс Язовир Палици Комплекс Язовир Палици Комплекс Язовир Палици Комплекс Язовир Палици

Kомплекс "Язовир Палици" се намира в красивия Еленски балкан, 14 км източно от град Елена, на брега на язовир “Палици”. Това е едно от местата в страната ни, което със сигурност си заслужава да бъде видяно. Хармонията между дивото и съвременното е пълна. Чистият въздух, девствените гори и бистрите води са само част от нещата, които правят мястото така вълшебно. Благодарни сме на прекрасната природа за възможността да бъдем тук и споделяме насладата и удовлетворението от нея заедно с Вас.

Комплекс "Язовир Палици" е отворен целогодишно и се състои от малък хотел, ресторант с лятна градина, външен басейн с джакузи, детски кът и язовир/практикуване се спортен риболов/, в който е изградено садково рибно стопанство.

Хотелската част е разположена на втория и третия етаж от основната сграда и разполага с три двойни стаи, три тройни стаи и два апартамента за до четирима. Всички стаи са снабдени със самостоятелен санитарен възел, безжичен интернет и сателитна телевизия. Максималния спален капацитет е до 23-ма души.

Ресторантът се намира на първия етаж от хотела и разполага със 100 места /50 на закрито и 50 на открито/. Кухнята е българска. Тук може да опитате от традицонните български ястия, местни деликатеси и храни характерни за Еленския балкан. Българските продукти и особено тези от нашия регион са в основата на нашето меню. Не можем да обещаем, че вкусът ще бъде същият, както беше при баба навремето, но обещаваме че ще направим всичко по силите си, за да го доближим максимално. Прясно-приготвена риба от язовира /есетра, сом, амур, шаран, толстолоб, лин, бяла риба/ е една от най-големите ни гордости и предпочитан избор на нашите гости. За определени сезонни, нови или промо предложения на шеф готвача, не се колебайте да попитате някой от нашите сервитьори. Предлагаме възможност за поръчка и приготвяне на печени прасенца, агънца и други. Тук насладата от гледката към язовира, отсрещния скалист хълм и боровата гора зад вас, е пълна. Това е мястото, където проблемите отстъпват на спокойствието и тишината.

Басейн - джакузито пред хотела е изцяло на разположение на гостите ни. Има поставени чадъри, шезлонги и масички и е предпочитан избор за малки и големи. Снабдено е със система за отопление на водата и за по-хладните месеци.

За най-малките ни гости имаме изграден външен мини детски кът и обширна поляна за игри и забавления.

Язовир „Палици“ е с площ около 55 дка и се поддържа изцяло от екипа на комплекса. В язовира е изградено най-голямото садково стопанство в района - „Рибно стопанство - с. Палици“. Отглежда се есетра, европейски сом, шаран и лин. Това е ЕДИНСТВЕНОТО място в община Елена, откъдето може да се закупи ЖИВА риба през цялата година. Всички знаем, че тя е богат източник на ценни хранителни вещества, сред които висококачествени протеини, витамини и здравословни мазнини. Самият факт, че учените по цял свят препоръчват да се консумира риба най-малко два пъти седмично, говори достатъчно.

Отделно от рибното стопанство, язовирът е зарибен с шаран, амур, бяла риба, есетра, лин, сом и толстолоб. Има възможност за практикуване на СПОРТЕН РИБОЛОВ. За любителите на този спорт са обособени специални кътчета, където всеки може да изпробва късмета си. Таксата е на въдица, а хваната риба се заплаща допълнително на килограм, според ценовата листа. Гостите на хотела ползват отстъпка от таксата.

Комплекс „Язовир Палици“ предоставя идеална възможност за сватби, фирмени събития, семейни празници и тържества. Вашия празник е и наш, а удоволствието от споделянето му - взаимно.

Нека забравим за момент проблемите и се насладим на красотата на България!

Комплекс „Язовир Палици“ – преоткрий спокойствието на природата!

Местоположение:
Капацитет: 23 гости
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 3
апартаменти: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0894 *** ***
покажи телефона
Десислава Гуцова
Десислава Гуцова