Семеен хотел Бащината къща

село Могилица · община Смолян, област Смолян

Семеен хотел Бащината къща Семеен хотел Бащината къща Семеен хотел Бащината къща Семеен хотел Бащината къща Семеен хотел Бащината къща Семеен хотел Бащината къща Семеен хотел Бащината къща Семеен хотел Бащината къща

Семеен хотел „Бащината къща” е разположен в китното родопско село Могилица, Смолян.

Хотелът е изграден в духа и стила на традиционния родопски бит и култура и съчетава умело усещането за връщане към миналото и корените със всички съвременни условия за приятен отдих и почивка.

Далече от градския шум семеен хотел „Бащината къща” Ви предлага 16 двойни стаи (12 от тях предлагат и допълнително разтегателен фотьойл), 2 апартамента и 1 мезонет.

Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел, повечето от стаите и с душ-кабина, както и с ТV - кабелна телевизия, сешоар.

Всички стаи, апартаменти и мезонет са оборудвани със съвременни пожароизвестителна и оповестителна системи, енергоспестяваща система за достъп до електроподаването за всяка стая индивидуално, индивидуални касети за съхраняване на ценности.

От терасите на хотела се открива неповторима, живописна гледка към величествената Родопа планина, щедра на цветове и нюанси през всички сезони на годината.

За организирани групи и за наемане на стаи за по-дълъг период от време ще направим отстъпка от цената на нощувката.

За да допълним изцяло усещането за уют у нашите гости и за да се усети автентичната атмосфера на Родопа планина, на разположение е и традиционна механа с 40 места, топло огнище/камина, лятна тераса с изглед към планината и двойно огнище за барбекю и чеверме.

Възможно е организирането на кетъринг, DJ, гайда - при предварителна заявка.

Местоположение:
Капацитет: 36 гости
Единични стаи: 10
Двойни стаи: 6
студиа: 2
апартаменти: 2
Интернет:
Ресторант:
телевизор:
кабелна телевизия:
Отопление:

Провеждане на събития

Хотелът е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Шумни празненства
  2. Фирмено парти
  3. Детски лагер
  4. Семейни празненства
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Теменужка Шумкова
Теменужка Шумкова