Къща за гости Елора Къща за гости Елора Къща за гости Елора Къща за гости Елора Къща за гости Елора Къща за гости Елора Къща за гости Елора Къща за гости Елора Къща за гости Елора Къща за гости Елора Къща за гости Елора Къща за гости Елора Къща за гости Елора Къща за гости Елора Къща за гости Елора Къща за гости Елора Къща за гости Елора Къща за гости Елора Къща за гости Елора Къща за гости Елора Къща за гости Елора Къща за гости Елора Къща за гости Елора Къща за гости Елора Къща за гости Елора Къща за гости Елора Къща за гости Елора Къща за гости Елора Къща за гости Елора Къща за гости Елора Къща за гости Елора Къща за гости Елора

Къща за гости "Елора" се намира в курортния комплекс на село Чифлик, разположено на около 750 м. надморска височина, в подножието на Стара планина, в живописната долина на река Бели Осъм.

Къщата разполага със собствен закрит басейн с минерална вода, който се ползва целогодишно, 5 самостоятелни, луксозно обзаведени стаи със сателитна телевизия и мини бар.

На разположение на гостите е и напълно оборудвана кухня, тип механа, подходяща за събиране на цяла компания.

Разполагаме общо с 5 стаи, луксозно и уникално обзаведени. Всяка стая е със спалня, самостоятелен санитарен възел, телевизор и мини бар.

В две от стаите има и разтегателен диван, а в други две има разтегателен фотьойл, в петата стая е само спалня.

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Двойни стаи: 1
Тройни стаи: 1
студиа: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0893 *** ***
покажи телефона
Елора
Елора