Семеен хотел Изток Семеен хотел Изток Семеен хотел Изток Семеен хотел Изток Семеен хотел Изток Семеен хотел Изток Семеен хотел Изток Семеен хотел Изток Семеен хотел Изток Семеен хотел Изток Семеен хотел Изток Семеен хотел Изток Семеен хотел Изток Семеен хотел Изток

Вилата е новопостроена, намира се на около 200 м. от морето и има излаз към плаж Хармани и плаж Буджака. В непосредствена близост до вилата са и няколко къмпинга: „Градина“, „Златна рибка“, „Каваци“, „Веселие“ и „Смокиня“.

Вила Изток разполага с 6 двойни стаи и 6 апартамента. За комфорта на гостите всички стаи са оборудвани с климатик, телевизор с кабелна телевизия, безжичен неограничен интернет, хладилник, мини бар, баня и тоалетна, сешоар, а апартаментите разполагат и с кухненски бокс. При необходимост предлагаме и пералня !

Вилата разполага с басейн и джакузи. Всички помещения имат самостоятелни тераси откъдето почиващите могат да се насладят на прекрасната гледка, откриваща се към морето, Созопол и вилната зона на града. В задния двор на вилата е обособен кът с барбекю, където гостите могат да приготвят сами вкусна храна за семейството или компанията си.

В допълнение към всички удобства, които предлага вилата - нашите гости могат да са спокойни за сигурността на автомобилите си на паркинга и парко местата с които разполагаме. Заповядайте, за да се убедите, че ще отговорим на всички ваши очаквания и изисквания за една незабравима почивка!

Местоположение:
Капацитет: 46 гости
студиа: 4
апартаменти: 6
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Ивелина Костова
Ивелина Костова