Семеен хотел Маркони Семеен хотел Маркони Семеен хотел Маркони Семеен хотел Маркони Семеен хотел Маркони Семеен хотел Маркони Семеен хотел Маркони Семеен хотел Маркони

Разположен в сърцето на Родопите, в местността "Малина", тризвездният семеен хотел "Маркони" е събрал в себе си красотата и вълшебството на планината. Хотелът предлага на своите клиенти истинска възможност да избягат от хаоса на големия град и грижите на деня.

Хотелът разполага с 8 двустайни апартамента. Във всеки апартамент има телевизор със сателит и телефон.

В хотела има и ресторант, който предлага прохлада през горещите летни дни и топла задушевна обстановка през студените нощи на зимата. В него може да опитате типични само за този край ястия, дори и Родопското чеверме, приготвено на барбекю.

През зимата хотелът организира и ски училище, където всеки малчуган или възрастен може да се научи бързо и лесно да кара ски и сноуборд, ползвайки екипировката и ски гардероба, предоставени му от ски училището.

След като са поспортували усърдно, гостите на хотела могат да възобновят своите сили в сауната на хотела или да разпуснат в горещото джакузи.

Местоположение:
Капацитет: 36 гости
Двойни стаи: 1
Апартаменти: 2
Ресторант:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Отопление:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Диана Петрова
Диана Петрова