Семеен хотел „Мегдана – с. Бачково” се намира в центъра на с. Бачково , на километър от Бачковския манастир. В близост до нас се намират и можете да посетите : Кръстова гора, Чудните мостове, Асенова крепост, Манастирите край гр. Асеновград, Белинташ, Пампорово, и др.интересни дестинации.

Пред и зад хотела има безплатен паркинг за около 20 автомобила.

Легловата база която предлагаме в момента е от три апартамента и две двойни стаи. Стаите и апартаментите са оборудвани с климатици, а два от апартаментите и с с камини.

Апартаментите включват спалня, дневна, тераса, кухненски бокс, санитарен възел, като всеки от тях е оборудван със сауна.

И стаите и апартаментите са със самостоятелни санитарни възли, интернет и кабелна телевизия.

В двора към хотелската част ще намерите туристическа кухня оборудвана със всичко необходимо в случай, че решите да не ползвате заведението ни, а да се храните самостоятелно / микровълнова фурна, ел. фурна, котлони на газ и ток, кафеварка, тостер, принцесник, хладилник ,посуда и др., както и камина –барбекю/

В заведението ни можете да намерите богата родопска и традиционна кухня.

Заведението ни е организирано в различни зали с възможност за самостоятелното им ползване. / дискотеката и винарната са оборудвани с всичко необходимо за купона Ви – караоке, танци, мултимедия/.

Имаме зала за презентации, семинари и кинопрожекции.

Градината към заведението също предоставя отлични възможности за Вашето добро прекарване.

Постарали сме се всичко да е декорирано така, че да Ви останат незабравими и отлични спомени от посещението Ви при нас. И пак да се върнете – с Ваши приятели.

Можете да наемете цялата или част от хотелската база, както и някоя от залите към заведението за самостоятелно ползване.

В случай, че сте по голяма група – не се отказвайте да организирате почивката и купона си при нас. Ще Ви съдействаме за настаняване на останалата част от компанията/групата/ и в съседните до нас хотели .

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Местоположение:
Капацитет: 14 гости
Двойни стаи: 2
Студиа: 2
Апартаменти: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Надежда Котрукова