Семеен хотел Рашев Семеен хотел Рашев Семеен хотел Рашев Семеен хотел Рашев Семеен хотел Рашев Семеен хотел Рашев Семеен хотел Рашев Семеен хотел Рашев

Уважаеми приятели и гости на Велико Търново, с удоволствие Ви представяме Минотел "Рашев", член на международната хотелска верига Минотел, чието седалище е в Лозана- Швейцария. С помощта на нашите приятели и международни партньори, но не и без участието и на Вас- нашите редовни клиенти, Минотел "Рашев" за кратко време се превърна в любимо място за настаняване на много гости от страната и чужбина.

Разположен в сърцето на стария град, Минотел "Рашев" се намира в непосредствена близост до множеството исторически места- новооткритата Арменска църква от 15 век "Успение Богородично", крепостта Царевец, Трапезица, църквите "Свети Димитър Солунски" и "Константин и Елена", улицата на занаятите- "Самоводската чаршия", "Къщата с маймунката", "Сарафкината къща", паметникът на Асеневци и др.

На разположение на нашите гости са 10 луксозно обзаведени стаи, 2 модерни панорамни апартамента и панорамен ресторант. Като на длан пред Вас ще разкрият своята прелест Катедралния храм, Царевец, Трапезица, Варуша и Арбанаси!!!

Местоположение:
Капацитет: -

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Рашев
Рашев