Семеен хотел Стемак Семеен хотел Стемак Семеен хотел Стемак Семеен хотел Стемак Семеен хотел Стемак Семеен хотел Стемак Семеен хотел Стемак

Хотелът се намира в новата част на Поморие, на пет минути пеш от прекрасния южен плаж, в непосредствена близост до автобусните спирки за Бургас и Сл. Бряг и комплексите Sunset Resort и Festa Pomorie Resort.

Хотелът Ви предлага комфорта на три звезди, съчетан с нашето сърдечно гостоприемство. Плажната ивица Ви кани за хубави разходки край морето, което е плитко и с равно дъно и е много подходящо за малки деца.

Южният плаж предлага спасителни постове, чадъри, шезлонги и различни водни атракции. Хотелът разполага с двойни и тройни стаи, както и с апартаменти за четирима, обзаведени модерно и уютно, със собствен санитарен възел, кабелна телевизия, хладилник, тераса, климатик, сешоар и ел.кана и балкон.

Стаите се почистват всекидневно от квалифициран персонал. Безплатен безжичен интернет на рецепцията е на Ваше разположение! Уютният сенчест двор е място за срещи и отдих. Лоби-барът Ви предлага кафе и други разхладителни напитки.

На близко ще намерите магазини, кафета и ресторанти. Насладете се на кокетния морски курорт Поморие с богатата си лятна културна програма и избягайте от анонимността на големите комплекси!

Защо да прекарате най-хубавите дни в годината точно при нас - защото при нас не сте само един номер стая! Ние ще направим всичко възможно, за да преживеете една незабравима почивка! Очакваме Ви!

Местоположение:
Капацитет: 30 гости
Двойни стаи: 1
Тройни стаи: 1
студиа: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Даниела Гутман
Даниела Гутман