Къща за гости Венци Къща за гости Венци Къща за гости Венци Къща за гости Венци Къща за гости Венци Къща за гости Венци Къща за гости Венци Къща за гости Венци Къща за гости Венци Къща за гости Венци Къща за гости Венци Къща за гости Венци Къща за гости Венци Къща за гости Венци Къща за гости Венци Къща за гости Венци Къща за гости Венци Къща за гости Венци Къща за гости Венци

Скрито в гънките на Родопа планина, на 7 км. от гр. Лъки и на 1100 м. надморско равнище се намира село Дряново. От селото тръгват множество туристически пътеки, някои от които са: вр. Могила (през безлюдното Старо село); м. Димовица, през която минава стар Римски път; х. "Пашалийца".

Навсякъде в околността, в зависимост от сезона, се намира голямо разнообразие от билки и гъби. Не е изключено около селото да се зърнат сърни и различни видове горски птици, като в резервата "Кормисош'' има голямо разнообразие на дивеч - благороден елен, елен лопатар, сърна, дива свиня, дива коза, мулфон, глухар и много други.

Друг маршрут от селото е към местността "Селище''. До нея се стига по прохладен път, покрай бистро поточе. Оттук може да се продължи към м. "Хайдушка чука'', след която по билото на планината се стига до "Хайдушки поляни''.

Основен поминък на хората в селото са животновъдството и земеделието.

Местоположение:
Цялата къща: 20 гости
Интернет:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
030* *** **
покажи телефона
Митко Панжилов
Митко Панжилов