Хотел Арена Хотел Арена Хотел Арена Хотел Арена Хотел Арена Хотел Арена Хотел Арена Хотел Арена Хотел Арена Хотел Арена Хотел Арена Хотел Арена Хотел Арена Хотел Арена Хотел Арена Хотел Арена Хотел Арена Хотел Арена

Хотел „Арена“ е новообзаведен хотел с чисти и просторни стаи, разположен е в спокоен район, като същевременно е в непосредствена близост до центъра на града и всички забавления и атракции, които Приморско предлага. В съседство с него са разположени детски площадки, тенис кортове и лунапарк, а на 50 метра има охраняем паркинг.

Само 200 метра делят хотела от северния плаж, на чиято ивица се намира един от най-красивите плажове по Южното Черноморие - плаж "Перла". Той е едно от малкото останали кътчета, където можете да се насладите на родното море в цялата му прелест, където водата е плитка и винаги кристално чиста. Не далеч (На 300 метра) от хотела се намира и южния плаж на Приморско, който също се слави с простора и красотата си.

За любителите на водните забавления и силните усещания на 400 метра е разположен аквапарка, който с голямото си разнообразие от водни пързалки и атракциони може да Ви гарантира едно незабравимо изживяване.

На партерния етаж на хотела е разположена пицария с лятна градина, където гостите на хотела могат да се насладят на автентичните италиански пици на пещ и разнообразието което менюто предлага или просто да закусят и изпият сутрешното си кафе

За любителите на нощният живот Приморско предлага едни от най-добрите възможности за нощен живот и клубни забавления. Не случайно градът получи приз за „Парти град“ на годината.

Заповядайте в хотел „Арена“ , ние ще се погрижим почивка Ви да се превърне в едно незабравимо преживяване.

Настаняване:

Хотелът разполага с 8 двойни , 9 тройни стаи и четири апартамента (2 + 2). Всички стаи са просторни и разполагат със собствен санитарен възел и тераса.Стаите се почистват всеки ден, като чистотата е наш приоритет !

Всяка стая е оборудвана с :

-климатик

-минибар

-плосък телевизор

-кабелна телевизия

-интернет

* Апартамента (2+2) се състой от спалня и всекидневна с кухненски бокс, разполага с вана и голяма панорамна тераса с разположени на нея шезлонги?

Местоположение:
Капацитет: 60 гости
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 2
апартаменти: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Пеньо Иванов
Пеньо Иванов