Тук вие ще бъдете приятно изненадани от нашият град. Ще се наслаждавате на красиви забележителности, както и на величествените планини, които са завладяващи не само през лятото, но и през зимата когато всичко е покрито със сняг.

Ще бъдете очаровани от красивата Пирин планина и от всичко изживяно по нейните бели писти, където ще прекарате незабравимо вашата зимна ваканция.

Това е град където новото и старото съжителстват заедно - от старите калдъръмени улички с типичните къщи с дървен чардак, преминавате в невероятен ски център снабден с модерни съоражения и новоизграден кабинков лифт.

Тук се намира семеен хотел "Асева къща", който е разположен на много удобно за туристите място. Само на 20 метра от хотела е главната и търговска улица "Пирин", където всеки гост на града за броени минути открива невероятни места където може да прекара вечерта с ритмите на автентичният бански фолклор.

На 10 минути от хотел "Асева къща" се намира кабинковият лифт, а за 5-6 мин. се стига до центъра на града. Хотелът разполага с 11 двойни стаи, 2 от които са с възможност за настаняване на трети човек. Всички стаи са стилно обзаведени. Разполагат със самостоятелен санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия и по голяма част от стаите са с балкон.

По желание на гостите се организира првоз до лифта. През зимният сезон в цената на нощувката е включена и закуска, която се предлага в уютната механа в приземният етаж на хотела. Там допълнителен комфорт създава и голямата камина, където вечер гостите изморени след дългият ден по белите склонове могат да се отпуснат и да бъдат необезпокоявани до късно вечерта.

Станете и вие част от тази магия, която Банско и "Асева къща" предлагат и нямя да останете разочаровани.

Местоположение:
Капацитет: 24 гости
Двойни стаи: 9
Тройни стаи: 2

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Мариана Асева