Хотел Дилцвет Хотел Дилцвет Хотел Дилцвет Хотел Дилцвет Хотел Дилцвет Хотел Дилцвет Хотел Дилцвет Хотел Дилцвет Хотел Дилцвет Хотел Дилцвет Хотел Дилцвет Хотел Дилцвет Хотел Дилцвет Хотел Дилцвет Хотел Дилцвет Хотел Дилцвет Хотел Дилцвет Хотел Дилцвет Хотел Дилцвет Хотел Дилцвет Хотел Дилцвет Хотел Дилцвет Хотел Дилцвет Хотел Дилцвет Хотел Дилцвет Хотел Дилцвет Хотел Дилцвет

„КЪЩА ДИЛЦВЕТ” е малък семеен хотел, който се намира в непосредствена близост до Стадиона в гр. Самоков, на 8 км от к.к. Боровец и на 60 км от София.

Гостите на хотела имат възможност да се насладят на отпускаща атмосфера след часове, прекарани в спускане по снежните планински склонове или пък в тежък планински преход. Тук може да откриете съчетание на домашен уют и хотелски комфорт, на модерно и традиционно...

На приземния етаж ще откриете уютна рецепция с лоби, а на третия етаж може да се насладите на прекрасните гледки, разкриващи се от панорамната тераса.

Луксозните стаи са модерно и удобно обзаведени, намират се в новопостроената част на къщата, като всяка от тях разполага с телевизор с кабелна телевизия, разтегателен фотьойл, самостоятелно санитарно помещение и безплатен кабелен и WiFi интернет.

Стандартните стаи са разположени на първия и третия етаж от къщата, уютно обзаведени, като всяка разполага с телевизор с кабелна телевизия и безплатен WiFi. На всеки от тези етажи има две санитарни помещения, като две стаи ползват едно такова помещение.

Къщата разполага с вътрешна механа с камина, където можете да си организирате празненство или пък просто да си приготвите нещо за хапване (помещението се ползва срещу такса).

Близостта на к.к. Боровец създава прекрасна възможност за планински преходи през летните месеци, както и за ски туризъм през зимата.

Хотелът е газифициран, с локално парно.

В случай, че Ви е необходима допълнителна информация, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Заповядайте, ще Ви очаквамe!

Местоположение:
Капацитет: 16 гости
Двойни стаи: 8
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Цветелина Фунтарова
Цветелина Фунтарова