Хотел "Динчова къща" е разположен в китното селце Рожен, между живописните Мелнишки пирамиди и в непосредствена близост до Роженския манастир.

Хотелът впечатлява със своята автентична архитектура и потапя в атмосферата на отминали векове. Битовата обстановка ще Ви накара да се почувствате уютно и ще Ви откъсне от напрегнатия съвременен свят. А благодарение на топлото южно гостоприемство със сигурност ще се почувствате специални и ще поискате да се върнете отново.

Хотелът предлага 5 двойни луксозни стаи, 2 двойни стандартни стаи, 1 двойна малка стая и 1 апартамент с модерно и комфортно обзавеждане, предлагащи всички съвременни удобства, но същевремено носещи характерния за региона дух.

На втория етаж на хотела е разположена голяма слънчева тераса за релакс, от която се открива живописна гледка.

Всяка стая разполага със самостоятелен санитарен възел, сателитна ТВ, парно отопление.

Хотелът разполага с битова механа, където няма да можете да устоите на месните деликатеси, домашно приготвените гозби и десерти. Мястото, където руйното вино, майсторските гозби и верните приятели си дават среща!

Можете да се насладите и на просторен двор с лятна градина и барбекю за приготвяне на специалитети на скара, идеално допълващи се към пивкото мелнишко вино.

На разположение на гостите на хотела има обширен паркинг.

Местоположение:
Капацитет: -
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0879 *** ***
покажи телефона
Динчова къща