Хотел Елени Палас Хотел Елени Палас Хотел Елени Палас Хотел Елени Палас Хотел Елени Палас Хотел Елени Палас Хотел Елени Палас Хотел Елени Палас Хотел Елени Палас Хотел Елени Палас Хотел Елени Палас

Град Елена се намира в Централна Стара планина, на 300 м над морското равнище в красивата долина на Еленската река на 38 км от Велико Търново, на 280 км от София. Градчето е планинско във възрожденски архитектурен стил и в последните години се утвърждава като място за туризъм, отдих и лов.

Подарете си една заслужена почивка в уютната и комфортна обстановка на комплекс "Елени Палас", който се намира в сърцето на възрожденска Елена. Сгушен в полите на Стара Планина, градът е онова тихо място, където можете да забравите за ежедневието си поне за ден, два.

Хотел "Елени Палас" допринася за Вашето спокойствие с кокетна обстановка и модерна база, с много възможности за забавление и релакс.

Всяка стая е с климатик, телевизор с кабелна телевизия, тераса с изглед, самостоятелен санитарен възел.

Разполага с 26 стаи, 16 от които двойни (спалня), 4 тройни, 2 с две единични легла, 2 единични, 1 апартамент, 1 ВИП стая.

В ресторанта на комплекса, в приятна обстановка, можете да се насладите на вкусните ястия и специалитети от българската кухня, в акомпанимент на оркестър с богат репертоар.

В СПА центъра можете да се отдадете на пълен релакс и отпускане с услугите, които Ви предлагаме - вътрешен басейн, сауна, масаж, фитнес.

Ако все пак работата е Ваш приоритет- конферентна зала с 20 места, технически оборудвана, безжичен интернет. Преференциални цени за организиране на семинари и конференции.

Местоположение:
Капацитет: 49 гости
Единични стаи: 2
Двойни стаи: 16
Тройни стаи: 4
апартаменти: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
рецепция
рецепция